2777
2789
عنوان

خانما شما میرید دندون پزشکی رژتون پاک میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 27 پست
اصلا نباید رژ بزنی ب نظرم خیلی زشته من میرم دندون پزشکی ارایش دارم ولی رژ نمیزنم اصلاخانم قبل من اوم ...

درست میگی اره زشته

ممنون از تبادل نظر

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی قراره برم دندانپزشکی اصلا آرایش نمیکنممهمونی و خوشگذرونی که نمیرم.

بابا اونجا ک ما میریم خیلی خفنن 

از منشیا گرفته تا خود پرسنل 

تا مراجعین

😁 نمیشه ساده طور رف

نیترم وت بگذرم ک _تو دلم نیستی🤰❌️ تو 👈🏼چشامی 👁👁 🫶🏻❣️💋___ 

بابا اونجا ک ما میریم خیلی خفنن از منشیا گرفته تا خود پرسنل تا مراجعین😁 نمیشه ساده طور رف

افرین دقیقا.منم اونجا ک میرم همینطوریه.

ولی با توجه به نظر بچه ها تصمیم گرفتم نزنم

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

بابا اونجا ک ما میریم خیلی خفنن از منشیا گرفته تا خود پرسنل تا مراجعین😁 نمیشه ساده طور رف

🤣🤣🤣

ماسک بزن برووو

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

افرین دقیقا.منم اونجا ک میرم همینطوریه.ولی با توجه به نظر بچه ها تصمیم گرفتم نزنم

اصن ی دندون پزشکه هیت تو اینستا پسره جوونه 

بعد کلیپ طنز ساخته بود میگفت میای دندون پزشکی رژ لب نزززززن

😂 ولی خو نمیتونیم ما

اصن ی دندون پزشکه هیت تو اینستا پسره جوونه بعد کلیپ طنز ساخته بود میگفت میای دندون پزشکی رژ لب نزززز ...

عهه واقعا دندون پزشک بودو اینو میگفت😂 خب دیگه اصلا نمیزنم

مرسی از تبادل تظرت ❤️

دقیقا جایی که من هم میرفتم همین جور بود. 

دیگه رژ رو میزدم به دست و دستکش‌های دکتر میخورد 

دقیقا جایی که من هم میرفتم همین جور بود. دیگه رژ رو میزدم به دست و دستکش‌های دکتر میخورد

بخدا پسرا میان اون مطبه ایقد خوشتیپ و خوش پوش موها شیک  دیگه ای پسراشه 

وختراش و میبینم افسرده میشم

😂بیشتر میمالم