2777
2789
عنوان

خانم های بچه دار یه سوال

118 بازدید | 21 پست

خانما کسی بوده موقع بارداری حالت تهو و سینه درد نداشته و بچه اش سالم بوده باشه ؟

الهی برسد از جانبِ خدا، مصلحت هایی که آرزویت بود🍀برای سلامتی امام زمان عجل الله صلوات اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸 🍃 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من

جدی 

شما هم موقع بارداری هیچ علامتی نداشتید حالت تهو و سینه درد…

بچه تون چی سالم بود ؟

الهی برسد از جانبِ خدا، مصلحت هایی که آرزویت بود🍀برای سلامتی امام زمان عجل الله صلوات اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸 🍃 
من سردومی اینجوری بودم الان سر سومی هم تاحالا که هفته ۶ هستم همین جوریم ان شاالله این یکی هم سالم و ...

وااااای جدی 

بچه دومت که علامت نداشتی سالم بود؟

من تهو و سینه درد ندارم هشت هفته هستم 

خیلی نگرانم میگم نکنه خدایی نکرده چیزی بشه 

آخه خواهر شوهرم میگه حالت تهو نشانه خوبیه و نشانه سالم بودن بچه است 

جدی شما هم موقع بارداری هیچ علامتی نداشتید حالت تهو و سینه درد…بچه تون چی سالم بود ؟

بله عزیزم سر هردوشون هیچ علامتی نداشتم 

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓
وااااای جدی بچه دومت که علامت نداشتی سالم بود؟من تهو و سینه درد ندارم هشت هفته هستم خیلی نگرانم میگم ...

سر اولی روزی ۵ بار بالا میاوردم سر دومی یک بار هم بالا نیاوردم اصلا حالت تهوع نداشتم حتی یک ذره ،الحمدلله سالم و سلامته الانم داره آواز میخونه 😅

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
بله عزیزم سر هردوشون هیچ علامتی نداشتم

خدا حفظشون کنه برای منم دعا کن سالم باشه 

سر اولی روزی ۵ بار بالا میاوردم سر دومی یک بار هم بالا نیاوردم اصلا حالت تهوع نداشتم حتی یک ذره ،الح ...

خدا حفظش کنه ❤️

برای منم دعا کن سالم باشه 

خدا حفظش کنه ❤️برای منم دعا کن سالم باشه

فدات شم عزیزم ان شالله سالم و صالح باشه ،شماهم دعا کن برای من هفته دیگه سونو تشکیل قلب دارم دعا کن ان شاالله همه چی خوب پیش بره 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
خدا حفظشون کنه برای منم دعا کن سالم باشه

ایشالله که سالمه عزیزم به این چیزا اهمیت نده ملاک نیس بعضیا کلا تو‌بارداری نه علائمی دارن نه ویار فقط به کوچولوی تو شکمت فکر کن 

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓
فدات شم عزیزم ان شالله سالم و صالح باشه ،شماهم دعا کن برای من هفته دیگه سونو تشکیل قلب دارم دعا کن ا ...

ممنون عزیزم بابت دعای خیرت 

ان شاء الله که به سلامتی قلبش تشکیل بشه 

ایشالله که سالمه عزیزم به این چیزا اهمیت نده ملاک نیس بعضیا کلا تو‌بارداری نه علائمی دارن نه ویار فق ...

ان شاء الله ممنونم بابت انرژی مثبتت 🌹