2777
2789
عنوان

ناخن مصنوعی یا کاشت

59 بازدید | 10 پست

من هروقت می کارم خیلی گنده و زشت میشه چند بار ناخن کارمو عوض کردم بازم زشت میشه خوشم نمیاد ضمنا خیلی زود خسته میشم ولی هروقت ناخن مصنوعی میزارم خودم کوتاه میکنم و سوهان می کشم همه فکر میکنن کاشت زدم  اصن کاشت به دستام نمیاد 

حالا بنظرتون کاشت یا ناخن مصنوعی 

عکس ناخنام گذاشتم تاپیک قبل الانم میزارم اگ بیاد دوستم فکر کرد کاشت زدم یا ژلیش 😐😂

_بعد من اینجوری بودم که وا😶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید ناخن کاشت ب دستت نمیاد چون موادشو کلفت میزاره یکی از دوستام رو ناخون خودش مواد میزاره بدون اینک ...

اره من نه ژلیش میاد به دستم نه کاشت اصن اون جوری ک دلم میخاد نمی زنن

خودش یعنی مواد میزاره ؟شنیده بودم یکسری  دستگاه اینا هست ک خودت میخری میزاری تو خونه منم باید بگیرم 

نه والا من خیلی دوست دارم کی میگه خزه من گذاشتم همکارا اینقدر خوششون اومد 😅

آره انگار ناخن خودته برعکس کاشت که انگار دسته بیل گذاشتن برات 

اره من نه ژلیش میاد به دستم نه کاشت اصن اون جوری ک دلم میخاد نمی زننخودش یعنی مواد میزاره ؟شنیده بود ...

نه خودش ک نمیزاره ناخون کار میزاره ولی میگم چون مواد کمی میزاره و به ناخونش قد نمیده خیلی به دستش میاد اونم میگفت من  اگه بلند بزارم نمیاد ب دستم