2777
2789
عنوان

علایم بارداری در ماه اول

1654 بازدید | 55 پست

خانم ها علایم بارداری ماه اول میشه بگید ؟ من ی روز تاخیر دارم البته جلوگیری طبیعی داشتم، رحمم تیر میکشه خصوصا سمت چپم داغ مکنه، سیپه ام دردناکه، پریودیام منظمهه همیشه،الان ده روزه رحمم تیر میکشه با کمرم

عاقبت در یک شب از شبهای دور/کودک من پا به دنیا مینهد/آن زمان بر من خدای مهربان/نام شورانگیز مادر مینهد

من از ۲۴ سیکل علائمم شروع شد..تیر کشیدم شدید تخمدانها..کمر درد..درد پریود..ادرار زرد..متورم شدن سینه.اینا مهماش بود

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه روز خیلی کمه برای تشخیص حاملگی بزار دو سه روز دیگه بی بی چک بزار

🌹⚘ الله لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»

گیسو جون ده روز پیش غروب ی بی بی گذاشتم منفی شد، همینطوری گذاشتم چون جلوگیرب طبیعی داشتم منتظر بارداری نبودمولی از ده روز پیش کمر درد و درد پربودی دارم

عاقبت در یک شب از شبهای دور/کودک من پا به دنیا مینهد/آن زمان بر من خدای مهربان/نام شورانگیز مادر مینهد
گیسو جون ده روز پیش غروب ی بی بی گذاشتم منفی شد، همینطوری گذاشتم چون جلوگیرب طبیعی داشتم منتظر باردا ...

اووووه ده روز پیش معلومه نشون نمیده محاله

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

انقدر علایم بارداری و پری شبیه همه که من یکی نمیتونم تشخیص بدم چی به چیه انگار هیچ فرقی با هم ندارن 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

خستگی زیاد...خواب الودگی...درد سینه...سردرد...دل درد...کمردرد...هفته سوم،چهارم تهوع...تکرر ادرار...ترشحات ...

🌷مثل یک معجزه اید،علت ایمان منید🌷همه هان و بله هستندوشما جان منید🌷(پسرام)🌹🌹
یعنی ناخواسته بوده؟

اره من س ماه پیش سقط کردم، گفتم سال بعد اقدام کنم، 

خستگی زیاد...خواب الودگی...درد سینه...سردرد...دل درد...کمردرد...هفته سوم،چهارم تهوع...تکرر ادرار...ت ...

تکرر ادرار تهوع😭

گیسو جون ده روز پیش غروب ی بی بی گذاشتم منفی شد، همینطوری گذاشتم چون جلوگیرب طبیعی داشتم منتظر باردا ...

از همسرت بپرس...اون مطمئن باشه اتفاقی نیوفتاده پس نباید باردار باشی

🌷مثل یک معجزه اید،علت ایمان منید🌷همه هان و بله هستندوشما جان منید🌷(پسرام)🌹🌹

من ماه پیش هشتم تاشونزدهم پریودشدم بعددوهفته لکه بینی داشتم که رفتم دکتروخوب شدم حالااین ماه نه تاریخ پریودم عادت شدم نه تاریخ لک دیدنم بنظرتون ممکنه باردارباشم؟

خدایابابت داده ونداده ات شکر
اووووه ده روز پیش معلومه نشون نمیده محاله

سقط کردم، ده روز قبل موعد پریودم مقبت شد بی بی ام