2777
2789
عنوان

قرص سایتوتک کمک

9795 بازدید | 85 پست

سلام من ۲۲ باید پریود میشدم که نشدم ۲۳ بی بی زدم مثبت شد الان میخوام با قرص سایتوتک سقط کنم با همین سن بارداری میتونم یا باید صبر کنم بزرگتر بشه؟

کسی میدونه کمکم کنه

فکرکنم باید شیش هفت هفته باشی.طریقه مصرفشو بلدی

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو یه برگه ی چاپ شده همراه قرص بهم دادن زیاد ازش سر در نیاوردم

نمیشه نگه داری

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.
عزیزم شما تو شرایط منی؟مسلما نه پس لطفا نظر نده

شما تاپیک میزنی همه حق نظر دارن 

نمیتونی بگی فقط اونایی که خوشم میاد بیان نظر بدن که 

والا یاد گرفتید میگید تو شرایط من نیستی قضاوت نکن 

هرکسی هر شرایطی داشته باشه بازم حق نداره مخلوق خدا رو بکشه.چه طرف جنین باشه چه جوون چه پیر