2777
2789

دکتر برای پسرم نوشته ولی الآن بعد چهار روز مصرف شربت یه روز تب داره یه روز نداره بدنشم میخاره ولی هیچ دونه ای یا کهیری نزده گلو دردشم اصلا خوب نشده پسرم هفت سالشه به نظرتون دارو رو قطع کنم ندم دیگه بهش

نه قطع نکن 

تا هفت روز کامل بده 

مگر اینکه بدتر بشه 

ولی باید صبور باشی تا دوره بیماریش بگذره

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوره ازیترو ۵ روزه‌س

فردا رو هم بده و تمام

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
ویروس دوره داره .دارو رو قطع نکن بدتر میشه.تا میتونی بهش مایعات گرم و فرنی بده

دکتر گفت ویروسی نیست گلوش به شدت چرک کرده ولی بعد چهار روز اصلا خوب نشده از میترسم یه دفعه ای تب میکنه 

یعنی میگین امروزم بدم شربت رو اگه حساسیت باشه به کبدش صدمه نزنه

شربت رو کامل بده وگرنه عفونتش بدتر میشه و مقاوم تر .خارش هم از عوارض دارو هست مثلا بعضیا اسهال میشن بعضیا خارش.

ششمین کاربری 😒

میشه بعد چند روز دارو خوردن تب برگرده؟

اره عزیزم میشه .داروهای الان کی اونقدرا خوب هستن.زیترو مکس از این پودر ها که واسه شرکت فایزره بخر همیشه.الانم تا میخوره بهش آب ولرم بده و عسل و آبلیمو و فرنی و سوپ

ششمین کاربری 😒