2777
2789
عنوان

چرا میگن پشت سر مُرده نباید حرف بزنیم من میخام بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 999 بازدید | 46 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بهش حق بده 

اون زمان حتما خودشم اذیت می‌شده اون پولو می‌گرفته و مجبور بوده

شاید دیدنت باعث بشه یاد اون روزها و اون پولای با منت بیفته 

من خیلی دلم براش سوخت 

شاید دوستت داره ولی نمیخواد یاد خاطرات بیفته 

خودت دوست پیدا کن برا خودت

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
شاید مامانت فهمیده بوده عمه‌ت بی ذاته

عمه م کمی موذی بود ولی خب خیلییی بی پول بودن سه تا بچه رو بدون شوهر بزرگ میکرد 

عزیزم من الان دارم با لشگر غم می جنگم لطفا فردا بهم زنگ بزن 

عمه م کمی موذی بود ولی خب خیلییی بی پول بودن سه تا بچه رو بدون شوهر بزرگ میکرد

اون دیگه ثوابش واسه پدرته که کمکشون میکرده،در کل ما که فامیل داریم هم خیری ازشون ندیدیم چیزی و از دست ندادی که بخوای غصه‌شو بخوری

♡I'm a singer♡and I love music,someday,you will listen to a music by me♡
بهش حق بده اون زمان حتما خودشم اذیت می‌شده اون پولو می‌گرفته و مجبور بودهشاید دیدنت باعث بشه یاد اون ...

حاضرم برم بدست پاشون بیوفتم تا منو داخل خودشون راه بدن از خودم تعریف نمبکنم ولی بخدا اخلاقم خوبه هرجا میرم کلاس ورزش و زبان و همه فوری میگن چقد آرومی

منم پدرو مادرم فوت کردن تنها زندگی میکنم خواهر وبرادرام ناتنی هستن با همه قطع رابطه کردم اصلا خونشون ...

شما هم خاهر برادرت از مادر سوا هستید ؟ 

تقصیر من چیه گناه مادرمو چرا ب پای من مینویسن

چرا خوبی بابات رو به پات ننوشتن بس الان خوب بشین فکر کن لابد این بی معرفتی رو مادرت میدیده و عمت رو مشناخته عمت فقد با پوب برادرش میونه داشته نه یادگارش

حاضرم برم بدست پاشون بیوفتم تا منو داخل خودشون راه بدن از خودم تعریف نمبکنم ولی بخدا اخلاقم خوبه هرج ...

به خانواده پدرت کشیده حتما مهربونیت

بذار یکم بگذره خواستی دعوتشون کن 

بعد کم کم اوکی میشن 

منم یک مامان بزرگ دارم خاطرات بدش رو فراموش نمیکنه متاسفانه امیدوارم عمه ات اینجوری نباشه. بنظرم خودتم زیاد به ادما تکیه نکن. معلوم نیست حالا خیلی باهاشون قاطی بودی از تنهایی در می اومدی

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
اگه شوهراتون وضعشون خوبه بذارید به خاهربرادرش کمک کنه بعدن بچه تون مثل من بی کس کار نشع😭

عمه ای که بخاطر پول فقط شمارو میخواست بره گم شده جواب نده بهتره چرا میخوای خودتو محتاج اینو اون کنی برای خودت زندگیتو کن

تقصیر من چیه گناه مادرمو چرا ب پای من مینویسن

چون ذات عمت خرابه

مادرت جیغ و داد میکرد

بابات که بهشون کمک میکرد اینارو چرا یادش رفته؟

مادرت خوب عنه تو شناخته بود

دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین

شما هم خاهر برادرت از مادر سوا هستید ؟

اره از مادر جداییم از پدر یکی یه سری خواهر برادر دیگه هم دارم که از مادر یکی هستیم از پدر جدا شهر دیگه زندگی میکنن درواقع پدر و مادرم هردو دوبار ازدواج کردن

حاضرم برم بدست پاشون بیوفتم تا منو داخل خودشون راه بدن از خودم تعریف نمبکنم ولی بخدا اخلاقم خوبه هرج ...

این همه ادم با ۲ خط نوشته های تو فهمیدن عمت چه ادم بیخودیه

تو هنوز داری سنگشو به سینه میزنی؟

دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین