2777
2789

این ادم 34سالشه ولی اصلا بزرگ نمیشه خ رفتارش بچگونه اس با بقیه همسن و سالاش که مقایسه اش میکنم واقعا حالم بد میشه اونا یه زندگی رو تو این سن اداره میکنن این فقط به فکر خوابه چندسال پیش تصادف کرد توکما بود از بعد اون حافظه کوتاه مدتش مشکل داره و مرغش یه پا داره حتی سر کوچکترین مسائل مثلا بهش میگی این لیوان رو بذار اینجا انگار لج میکنه میبره میذاره یه جا دیگه این مثال بود منظورم اینه در این حد لجبازه همش میگم اگهههه یه زمانیییی این ازدواج کرد اون دختر بنده خدا چی بکشه از دستش البته فکرنمیکنم تو زندگیش موفق باشه و به سرانجام برسه با کسی. فقط رابطه اش با مامان و بابام و دوتا ازداداشام خوبه یعنی اونا مراعاتش رو میکنن ولی من واقعا تحملش رو ندارم خیلی دلم واسش میسوزه ولی خیلیم حرصم میده واقعا مریضه

خودتی😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط حتما حتما اگه خواستی ازدواج کنه این موارد به دختره بگو 

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله

شغل نداره؟

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

اخه اون همش خونه اس و درحال ترید کردن من میرم خونه مامانم میبینمش دیگه. واقعا ناراحت پدرمادرمم هستم ...

دیگه هر کسی یجور میشه آیندش، داداشت هم دست خودش نبوده و اون اتفاق تاثیر گذاسته رو مغزش تو هم درکش کن و ازش به دل نگیر ، خدا رو‌شکر حداقل راه میره و ظاهرش سالمه پدرو مادر بنده خدا هم ولش نمیکنن به امون خدا در ضمن ببرین مشاور و روانپزشک یا متخصص مغز و اعصاب ببینید این رفتارس بخاطر اون کما رفتن بوده؟