2777
2789

دارم کم میارم 

وجودم رو غم گرفته 

گیج و سر درگمم

همش زندگیمو با اطرافیان مقایسه میکنم اخلاقی که اصلن نداشتم

دلم میخاد گریه کنم 

باید چیکار کنم تا از این حسا خلاص بشم ؟؟

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگرد نيست همچين كسى به خودت تكيه كن🙂

قبلا مامانم همیشه کنارم بود اگه گله ای میکردم همیشه میگف من واست همه کسم 

ولی الان ...

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤
هاهاها بیا ببین من چطور به خودم تکیه کردم دارم عشق میکنم

میشه بگی چیکارا کردی 

چطوری خودت رو قوی کردی 

باور کن حتی پدر مادر هم ب دردت نمیخورن فقط خدا

مشکل اصلیم همونان  بارین که روی دوشمن هر کاری که بکنم دستم نمک نداره اصلن به چشمشون نمیاد 

میشه بگی چیکارا کردی چطوری خودت رو قوی کردی

ببین من خیلی لوس بودم درحدی که دوری از مامانم باعث میشد گریه کنم بزرگم بودما

اولین قدم این بود که کار پیدا کردم یه کار ساده با حقوق کم. از اون به بعد از خانوادم پولی نمیگرفتم هیچ درخواستی ازشون نمیکردم این خودبه خود باعث شد بیشتر تلاش کنم. اوایل خیلی سخت بود ولی الان برام راحته دارم کار میکنم زندگیمم پر از بلاتکلیفیه چون نمیدونم فردا قراره چی بشه ولی حس میکنم یه چیزی که یاد گرفتم اینه که به هیچکس احتیاج ندارم

تاریک ترین روزام خودم بودم که دست خودمو گرفت.

یکی سر پا موند و رسید:)

عزیزم یاد بگیر به خودت تکیه کنی یاد بگیر خودت برای خودت آدم امن باشی تا آدم امن رو پیدا کنی .متاسفان ...

درسته 

ولی خب ادمه دیگه یکمی دلم میخاس شوهرم  حمایتم کنه 

ببین من خیلی لوس بودم درحدی که دوری از مامانم باعث میشد گریه کنم بزرگم بودمااولین قدم این بود که کار ...

شغل خیلی خوبه اعتماد بنفس ادمم میبره بالا 

ولی بچم سه سالشه دست گیره 

شغلای خونگی امتحان کن. همیشه یه راهی هست که بتونی نجات پیدا کنی

حتمن 

ممنون