2777
2789

س گ محلی ، انگار وجود ندارند 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

بی محلی

بدتر از هر چیزیه که فکرش رو بکنید

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چیکار به مردم داری شما عزیزم یارو هرچی هس برا خودش شما شان و شخصیت خودت حفظ کن نباید همچین آدمی رو در لول خودت ببینی مثل ی زباله که جلو پاته برخورد کن!قطعا زباله رو دست نمیگیری تمیز کنی دیگه

بی محلیبدتر از هر چیزیه که فکرش رو بکنید

ببین

یه اکیپ خانوم هستیم

همه ۳۳ ۳۴ ۳۶ ۴۰ سال

این خانوم هار ۳۳ ساله هست همسن خودم 

مثلا میگیم بریم کافه قهوه بخوریم

الا و بلا باااااید بریم اونجایی که اون گفته 

اصلا یه وضعیه 

متأهل 

چیکار به مردم داری شما عزیزم یارو هرچی هس برا خودش شما شان و شخصیت خودت حفظ کن نباید همچین آدمی رو د ...

اخه هاره 

و نظم همه چیو مختل می‌کنه 

یهو وسط جلسه ، تصمیم میگیره بره

باااااید هممون طبق نظرش باشیم وگرنه وحشی میشع

متأهل 

اخه هاره و نظم همه چیو مختل می‌کنه یهو وسط جلسه ، تصمیم میگیره برهباااااید هممون طبق نظرش باشیم وگرن ...

وحشی شد بگو فکر کردی کی هستی پیک می بدبخت 

اصلا شماره ای پیجی چیزی داری بدی من قشنگگگ چیزش کنم عصبی شدم

اخه هاره و نظم همه چیو مختل می‌کنه یهو وسط جلسه ، تصمیم میگیره برهباااااید هممون طبق نظرش باشیم وگرن ...

ببین هرچی گف گوش نده هارم شد فکر کن ی گاو داره صدا درمیاره اصلا نگا نکن 

وحشی شد بگو فکر کردی کی هستی پیک می بدبخت اصلا شماره ای پیجی چیزی داری بدی من قشنگگگ چیزش کنم عصبی ش ...

😂😂😂

دیگه فک کن چی سر ما میاد

یه سفر رفتیم 

دیوانمون کرد

ازززز بس دستور داد

ازززز بس فک خوابش بود 

وای درس دارم

وای خواب دارم 

من اینو نمیخورم شماها کثیفین 

متأهل 

ببینیه اکیپ خانوم هستیمهمه ۳۳ ۳۴ ۳۶ ۴۰ سالاین خانوم هار ۳۳ ساله هست همسن خودم مثلا میگیم بریم کافه ق ...

چه از خود راضیه!!

نمیشه با بقیه ی گروه هماهنگ کنید که به طبق خواسته ی اون پیش نرن؟ 

یا اگه واقعا نمیشه، در نهایت از گروهتون حذفش کنید

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)