2777
2789

دکتر بهم قرص مدروکسی داده که دقیق باید از روز 14 پریود بخورم. حالا این دفعه پنج روز لکه بینی داشتم بعد روز شیش خونریزی شد . حالا میخوام بدونم روز اول پریودم رو از روز اول لکه بینی حساب کنم یا خونریزی؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید من میخوام واس گرم کردن رحمم گرمیجات بخورم این ماه مثل زعفران و دارچین 

کسی میدونه تو پریودی باید بخورم یا بعدش؟

ببخشید استارتر

اگ خودتم میدونی راهنماییم کن

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
ببخشید من میخوام واس گرم کردن رحمم گرمیجات بخورم این ماه مثل زعفران و دارچین  کسی میدونه تو پر ...

رازیانه هم خیلی خوبه . ولی قبل پریدن باید بخوری . فکر کنم تو پریود بخوری خونریزی زیاد میشه . بازم نمیدونم دقیق

من با رازيانه مشكلم رفع شد هرشب دمكردشو خوردم تا دوماه دورهام سي روزه شد يه ماه پري نشدم اهميت نميدا ...

جوونه من با رازیانه باردار شدی؟؟؟منم خیلی به رازیانه معتقدم زمان مجردی میخوردم ولی از وقتی میخوام باردار بشم نخوردم.  چه روزایی میخوردی؟ تو پریودی هم میخوردی؟