2777
2789
عنوان

متاهلا حرفاتون ممکنه کمکم کنه بیابد

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 28 پست
واقعا تنها راه حل همینه؛ اما چجوری؟

و اینکه تا میتونی ازشون دور بگیری بهانه بیار همه جوره که کمتر رفت و آمد داشته باشی

من الان فقط وقتی که شوهرم شب کارش طول بکشه نتونه بیاد واسه خوابیدن میرم خونه مادرشوهرم صبح زود صبونه میخورم و برمیگردم خونه خودم

مگر خودش زنگ بزنه واسع شامی ناهاری چیزی دعوتمون کنه وگرنه اصلا نمیرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی بدتر بشه

هر جا برم  زهر مارم میکنن هر کاری کنم  ینی اصلا حتی دلم نمیخواد یاد اوری کنم چقد عذابم دادن امروزم همین طور دعا کردم سال بد روز پدر انشالاه همون طور که منو امروز عصبی استرسی کردن سر دخترشون اونجوری استرسی بشن عذاب بکشن 

و اینکه تا میتونی ازشون دور بگیری بهانه بیار همه جوره که کمتر رفت و آمد داشته باشیمن الان فقط وقتی ک ...

اره البته امشب یه رفتاری ازشون دیدم بهم برخورد میخوام چند هفته نرم کلا ؛ چون حداقل هفته ای یه بار می رفتیم 

اره البته امشب یه رفتاری ازشون دیدم بهم برخورد میخوام چند هفته نرم کلا ؛ چون حداقل هفته ای یه بار می ...

هفته ای یه بار خوبه انگار شما دیگه خیلی زیاد حرص میخوری

هفته ای یه بار خوبه انگار شما دیگه خیلی زیاد حرص میخوری

اما متاسفانه منم اینجوری هستم اما اینا هم رفتارای چیپ زیادی انجام میدن! مثلا اصرار زیادی می کنن به همه چی ؛ بااااید بیاید فلان جا، هررررر سری بچه بیارید پس، برای پدرشوهرت استوری روز مرد نذاشتی چرا برای بابات گذاشتی پس!!

اما متاسفانه منم اینجوری هستم اما اینا هم رفتارای چیپ زیادی انجام میدن! مثلا اصرار زیادی می کنن به ه ...

اصلا جوابشونو نده انگار که اصلا حرفشونو نشنیدی اینجوری بیشتر میسوزن

اونا میگن بیا تو نرو مگه دست اوناست رفتن تو؟

اسم کتابه اینه:هنرِ ظریفِ بی‌خیالی

قبل ازدواج تحقیق نکرده بودین و شناختی نداشتین از این موضوع مهم؟ شما مسئولیتی در قبال رفتار دیگران ندارید،فقط میتونید همراهیشون نکنید 

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱

خواستم بگم روی پروفایلتون بودم که اتفاقی چشمم به تاپیکتون افتاد که صحبت از کراش داشتین و ..!! بعد یاد اون جملات  معروف افتادم : " کاربریم دست دوستمه قضاوت نکن" و " رفتی تاپیکامو زیر و رو کردی بیای حرفی بزنی " 😃

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱