2777
2789
عنوان

دلم گرفته هیچ دوستی ندارم

274 بازدید | 32 پست

خانوما من توی دنیا واقعی هیچ دوستی ندارم ،جریان اینجوریه که از نوجوونیم دوستی نداشتم بعدش رفتم دانشگاه شهر دیگه و چند تا رفیق فاب داشتم و با اونا هم بخاطر  دورو بودن و دروغ و رفتارهای غیر متعارف توی رفاقت ، رفاقتمون خراب شد ، من توی یه دانشگاه خیلی خوب درس خوندم دانشگاه سراسری و توی فامیل هم چندتا همسن بودن باهام و دوستی و رفاقت تا حد کم داشتیم چون آدمای فوق العاده دهن لق بودن و حرف مفت بزن و حراف و اینا ، دانشگاه که قبول شدم اینقدر حسادت کردن اینا که مدت ها با خانواده ما حرف نمیزدن در این حدددد،رک و علنی، بعدش من معلم شدم و اونا دختر خونه ،دیگه سرگذشت هرکی متفاوته، من واسه قبولی دانشگاه خوب ، دقیقا سه سال تمام از کل عروسی و مهمونی ها گذشتم دریغ از یه شرکت کردن ، چون واسه کنکور میخوندم و دلم واسه پول بابام که هزینه میکرد می‌سوخت و ...اونا شاید کل خرجشون واسه کنکور ۳۰۰هزار ت بود ، از طرفی توی اون دانشگاه اساتید مطرح کشور بودن و خیلیم سختی کشیدم ، الان که شاغلم، همون آدما تا میپرسن راجب شغلم یک ذره از خوبیاش میگم ، از حسادت می‌خوان بترکن جوری که یه غریبه هم ببینه و ندونه جریان چیه میفهمه، و با الفاظ راحته معلمی و پول مفت میگیری و اینا تخریب میکنن، درحالی که شغل واقعا سختیه و توی تاپیکای قبل گفتم چقدر سختی کشیدم ، و متاسفانه چشمشون بحدی شور هست کافیه دو ذره با ذوق راجب یچیزی بگی ،به یه هفته نمی‌رسه نابود میشه اون چیز ، میبینم بقیه دوست واقعی دارن بیرون میرم کافه اینور اونور و شادی ، بیشتر حس میکنم هیشکیو ندارم و رفیق ندارم 

...

اولا که بهتون تبریک میگم خانم معلم عزیز و گرامی دست مریزاد باریکلاا آفرین همه رشته ها و مهارت ها و شغل و کسب و کارها و تحصیلات کردن ها عزیزم خیلی سخته و پیچیده و فشرده و پر کار تئوری و شفاهی و عملی و تجربی ولی اینو بدونین عزیزن افراد این شکلی تو فامیل و بستگان و آشناهای همه مون هست کساییکه چون حسادت میکنن و حسرت میخورن کفش‌های مترو نپوشیدن مارو بدهکار خودشون یا سرنوشت و تقدیرشون میدونن نه خودشون رو البته ارث و ميراث و پدر و شوهر حمایتگر و پشتیبان خیلی تاثیرگذاره اما اول کار عرضه و جنم خود آدم هستش و اینطور افراد کلا از همه شاکی و طلبکارن ...

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودتو با کار مشغول کن هیچکس به اندازه من دوست و رفیق نداشت ، بعد چند وقت دیدم نه تو شادی کنارمم نه ت ...

متاسفانه همینطوره گلم آدم بجز خودش کسی رو نداره اما فدای سرتون عزیزم ناراحت نباش بگذار و بگذر 🌺🌺🌺

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

متاسفانه همینطوره گلم آدم بجز خودش کسی رو نداره اما فدای سرتون عزیزم ناراحت نباش بگذار و بگذر 🌺🌺🌺

فعلا که جوونی مون داره با تنهایی میگذره 😅

حتی اینجا هم با یه خانومی دوست شدم 

خونه مون نزدیک هم بود ، یه مدت رفت و آمد کردیم 

دیدم اونم دنبال منافع خودشه ، قطع رابطه کردم