2777
2789

به قول چاوشی:

آنچه دستت داده ام نامش دل است افسار نه

دلم نمیخواد دیگه با رفتارش اذیت بشم،اما آدم جا زدن نیستم،باید کنترل کنم احساساتم رو،و باور کنم ما فقط دوستیم و بس

هر چند از اول برام همین بود

خودش شروع کرد،با حرفاش،ادمو مجذوب میکنن

ولی عوض شد و الان بهتریم،نمیخوام رفتارش روم تاثیر بذاره،لطفا شما بگید

لایک نکید لوطفا. از دلان عالم هر که را دیدم غمی دارد ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد...         زیبا امد زیبا شوی... درجام می مینا شوی... طوفان که سهله دریا شوی دیگر نمیخواهم تو را... املام بیثطه... با غرور میگم تاجی ام💙🔥
زمان بگذره حل میشه

زمان هیچ چیز رو حل نمیکنه،فقط آدمی عادت میکنه

لایک نکید لوطفا. از دلان عالم هر که را دیدم غمی دارد ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد...         زیبا امد زیبا شوی... درجام می مینا شوی... طوفان که سهله دریا شوی دیگر نمیخواهم تو را... املام بیثطه... با غرور میگم تاجی ام💙🔥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید دیگه نبینیش

فقط 3 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

فرض کن واست تموم شدس‌ و هر روزاین احتمال بده که شاید کارهاشو تکرار کنه ملکه ذهنت بشه اونوقت هرچی بشه ...

حرفت واقعا جالب و کارا بود

مرسی

اتفاقا پختت میکنه که تن به رابطه های الکی ندی. یه روز به این روزات میخندی

به هر حال مرسی 

امیدوارم همین طور بشه

ب چیزای منفیش فکر کن هرچی ازش داری بنداز دور

همین کارا رو کردم

امان از عقل و قلبم

بدی هاش رو میبینه و بازم از نظرم مشکلی نداره

یه چیزی که همیشه برا زنا و دخترا پوشیده میمونه سیاست مردا در جذب هست 

مردا جذابیت خودشون رو روی اونا تست میزنن و تمام کارهایی که میکنن از سر سیاسته تا ببینن میتونن جذب کنن یا نه 

ولی در مقابل زنا گول اون ظاهر سازی رو میخورن و فکر میکنن اون  کارای مردا از ته دل هست و تمام و کمال دل میبندن و وقتی مردا پروژشون تمام میشه و میخوان کات کنن میمونه یه زن و یه دلِ باخته  و احساسات بر باد رفته 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد