2777
2789

گفتم سلام سلاااام گف علیک به مناسبت؟ گفتم روز مرد

یواشکی گف مگه من مردتم اگه مردت بودم به حرفم گوش میکردی نمیومدی از اون ور منشی نچسب اومد گف سلام خانم.... گفتم سلام این شیرینی رو زحمته بگیرید گف عزیز زحمت کشیدی ممنون و به نامزدم گف..... جان میشه بیای اتاق من بلد نیستم چطوری قالب رو بسته بندی کنم هم اینکه فلانی منتظر شماست تا قالبشو بدید البته اگه کاری ندارید بیاید من رفتم بعد نامزدم دنبالش رف برگشتن منشی رف سر جاش نامزدم اومد گف میشه بری شب میام خونتون الان کار دارم گفتم باشه ولی سریع رفتم همون اتاق دیدم مریضی چیزی نیس اینجا یهو شک هامو ترس هام تبدیل به واقعیت شد سریع رفتم نامزدمم محل نزاشت اومدم گریه کردم تلفنمو برداشتم ب مشاورم زنگ زدم گف یه چیزی مشکوکع که منشی بگه مریض تو اتاقه بعد نامزدتو ببره ولی مریض تواتاق نباشه گفت برو جدی با منشی حرف بزن ته قضیه رو دربیار سعی کن بهش بگی به نامزدت نگه 

الانم حالم خیلی بده دیگع میخوام طلاق بگیرم اگه با منشی رابطه دارن😭😭😭😭

حس ششم هستم ولی ازم بیشترسوال نپرسید😂🙏🏻باتشکر

اول بگو نامزد رسمی هستید و چند وقت دیگگه جشن عروسیه و مشغثل جهاز چیدنی یا دوست پسرته؟

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلا هم مسئله‌ای پیش اومده؟

یا فقط ب همین دلیل فک میکنی رابطه دارن؟

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹