2777
2789
عنوان

مادرای عزیز لطفا

83 بازدید | 7 پست

بهم بگین بعد از زایمان آدم کی میتونه به زندگی عادیش برگرده؟

مثلا کی میتونم برم سراغ پایان نامه م

کی میتونم راحت برم سر کارمو برگردم

کی میتونم دماغمو عمل کنم

الان ۷ ماهه زایمان کردم و بچه م خیلی بچه سخت و وابسته به خودمه

بستگی ببچت و خودت داره من دوساله هنوز برنگشته هنوز اذیتم خواهر شوهرم از چهل روزگی می‌گفت تا صبح راحت می‌خوابه الآنم ک ی سال شده آنقدر آرومه هر جاییمیزارتش ب کاراش میرسه ولی من برای آرایشگاه هم حتی میاد دنبالم 

خدایا شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عمل دماغ دیدم یک سالگی بچه شون انجام دادن 

سر کار من که هنوزم نتونستم کار تمام وقت انجام بدم 

برای درس هم من الان کنکور دکترا دارم ب زور دو ساعت در روز میرسم اونم اگه دخترم بهانه گیری کنه اولویت اونه 

الان هم دو سال و سه ماهشه

.

شما که برنامه ریزی داری باید از وابستگیش نسبت به خودت کم کنی، مثلا کم کم روزی یکی دو ساعت بزاری پیش پدرش یا مادرتون برید بیرون تا به نبودتون عادت کنه

e❤ s❤ h❤ f

گلم تایم خاصی نداره همه شرایطشون یکسان نیست

من خودم پسرم شش ماهش شد مرخصی دانشگاهم تموم شد از ترم سه لیسانس خوندم تا فوق لیسانس

دلم نیومد کار کنم و تنهاش بزارم دیگه سر کار نرفتم ولی به درسم رسیدم 

عزیزم واقعیت اینه که زمانی که آدم مادر میشه دیگه هیچ وقت به اون ورژن قبلیش برنمیگرده و بچه تو هر سنی که قرار داده دغدغه و نیازهای خودش رو داره ... در مورد این کارهایی که گفتین اگه فرزندتون شیرمادر نمیخوره و شیرخشک میخوره ... میتونید از کمک اطرافیان مثل مادرتون دوست یا خواهرتون .... استفاده کنید .... 

وگرنه باید تا دو سالگی صبر کنید .... 

اون وقت شاید بشه ساعاتی گذاشتش مهد مثلا ...