2777
2789

من روزا حالم خوب نیست حتی بعضی وقتاحتی  ممکنه بگم منم ک دارم جواب این شخصو میدم ولی شبا خوبم  سرحالم

یعنی چمه کسی میدونه

روزا چشام یجوریه ولی شب ن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا استرس و اضطراب داریشب ها که سروصدا کمتره و با آدما ارتباط نداری بدنت از فاز استرس بیرون میاد

اتفاقا شبا حتی مهمونم باشه حالم مث رور ک مهمون هست نمیشه

شاید بخاطر اینه ک شبا آرومه جوش‌ نسبت به روزا همه جا سکوته کسی نی مغزتو بخوره یا سرو صدا نیست منم ای ...

یعنی جواب شخصو میدی ولی میگی این منم ک جواب میدم در ای حد هم؟

شخص منظورت پارتنر هست عزیزم؟

یه سوال شما زیاد هم فک میکنی مثلا فکری کنی که به میلت‌ نیست اما خیلی میاد تو فکرت و ازارت میده؟

یا بی انگیزه شدی نسبت به چیزایی ک قبلا براش ذوق میکردی؟؟

فکر کنم بهتره به پزشک مراجعه کنین چون عادی نیست که بشه گفت کم خونی یا کمبود نوعی ویتامین

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست
شخص منظورت پارتنر هست عزیزم؟یه سوال شما زیاد هم فک میکنی مثلا فکری کنی که به میلت‌ نیست اما خیلی میا ...

ن اطرافیان و اشناها رو میگم کیو میگی زیاد میاد تو فکرت؟