یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اولین چیز اینه ک ریه رو درگیر میکنه مثل کرونا و سرفه های خیلی شدید و سر درد های شدید بدن درد شدید گاهی تب و لرز من از سردرد نمیتونم گاهی چشامو هم باز کنم
بله عریزم یکی از علائمش بی اشتهایهمام دو هفتس درگیریم بنظر منم از کرونا خیلی بدتره
عزیزم من پسرم بیشتر از یک ماهه مریض شده اول گلودرد و سرفه بعد اسهال و دلدرد الآنم معذرت میخوام خیلی خیلی نفخ داره خیلییییی آروغ میزنه یعنی روزی50.60بار خیلیییییی نگرانم نمیدونم از این ویروسها هست یا نه.. کاملا اشتهاش رفته بود یه دکتر بردیم چکاب دادیم سالم بود ولی خوب نشد دوباره یه دکتر دیگه بردیم یه آزمایش دیگم دادیم بازم شکر خدا سالم بود ولی بازززرم همونطوریه نفخ شدید آروغ شدید و هراز گاهی دلدرد ..از غصه دارم دق میکنم نمیدونم چشه نمیدونم باید چکار کنم