2777
2789
عنوان

ویروس جدید چینی یا hmpv

1486 بازدید | 22 پست

سه هفته س درگیرم بالای ۱۰ بار دکتر رفتم ولی اصلا یذره هم بهتر نشدم  خیلی بده خیلی😢

رعایت کنید حتما که نگیرید از کرونا خیلی بدتره

من خدا را دارم ...بین تمام نداشته هایم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله عریزم یکی از علائمش بی اشتهایهمام دو هفتس درگیریم بنظر منم از کرونا خیلی بدتره

دقیقا از نظر منم خیلی از کرونا بدتره من سه هفته س خوب نمیشم

به جز بی اشتهایی علائم دیگتون چیه

اولین چیز اینه ک ریه رو درگیر میکنه مثل کرونا و سرفه های خیلی شدید و سر درد های شدید بدن درد شدید گاهی تب و لرز من از سردرد نمیتونم گاهی چشامو هم باز کنم

قشنگ بیماری رو انتقال میدن

اره خوب تو مطب من دیدم حالشون بده ولی تو جاهای عمومی ک کسی متوجه نمیشه همه رو هم درگیر میکنن شما ها خیلی رعایت کنید مثل دوران کرونا

بله عریزم یکی از علائمش بی اشتهایهمام دو هفتس درگیریم بنظر منم از کرونا خیلی بدتره

عزیزم من پسرم بیشتر از یک ماهه مریض شده اول گلودرد و سرفه بعد اسهال و دل‌درد الآنم معذرت میخوام خیلی خیلی نفخ داره خیلییییی آروغ میزنه یعنی روزی50.60بار خیلیییییی نگرانم نمی‌دونم از این ویروسها هست یا نه.. کاملا اشتهاش رفته بود یه دکتر بردیم چکاب دادیم سالم بود ولی خوب نشد دوباره یه دکتر دیگه بردیم یه آزمایش دیگم دادیم بازم شکر خدا سالم بود ولی بازززرم همونطوریه نفخ شدید آروغ شدید و هراز گاهی دل‌درد ..از غصه دارم دق میکنم نمی‌دونم چشه نمی‌دونم باید چکار کنم