شکوفهناز مدیر استارتر عضویت: 1403/09/04 تعداد پست: 726 عنوان بنظرتون با پسری که ازمون خوشش اومده بریم بیرون 126 بازدید | 17 پست من ۲۷ سالمه یه اقای ۳۹ ساله ازم خوشش اومده وکیله منم داوطلب ازمون هی میگه بیا بریم یه شهر دیگه برای اطلاع ازکلاسهای موسسه ،بنظرتون میخاد سواستفاده کنه؟؟اخه زنگ زده ازهمکار سابقم ک هم خدمتیش بوده پرسیده خانم فلانی چجور دختریه پدرش چه کاره هست و؟؟ 1403/10/26 | 00:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ساحل_زرافه_مانند عضویت: 1402/09/07 تعداد پست: 165 اینطوری نه چند هفته لااقل تو همون محیط زندگی خودتون برید بیاید بعد. من در ساحل دیدم یک زرافهه ای را که به مانند یک روز روشن در شب تاریک میتابید و همه جا را مانند قامت چون سروش میرقصد
شکوفهناز مدیر استارتر عضویت: 1403/09/04 تعداد پست: 726 اینطوری نه چند هفته لااقل تو همون محیط زندگی خودتون برید بیاید بعد. بنظرتون بااین تفاسیر قصد سواستفاده داره یا ازدواج؟؟
بختیاری_اصیل عضویت: 1403/06/05 تعداد پست: 4829 قبول نکنی تنها پاشی باهاش بری ی شهر دیگه ب بهونه موسسه و درس و ...اگ قبول کنی خودتو کوچیک کردیشما و ایشون هنوز هیج صنمی با هم ندارید ک باهاش بری مسافرت اگ قصد آشنایی داشته باشه فقط و فقط کافه و رستوران و پارک های شهر خودتون اونم کمتر از دو ساعت
mhmdiiii عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 312 باید طرف و بشناسی یکمبنظرم هیجکی اونجوری ک نشکن میده نیست حواست خیلی خوب جنع کن
rozitakhanomi عضویت: 1400/02/27 تعداد پست: 5946 الکی خودتو سبک نکن با مرد غریبه این شهر و اون شهر نرو . سنگین و رنگین توی شهر خودت جهت آشنایی کافه و رستوران برید .اگر قصد ازدواج دارید باید عاقلانه رفتار کنی ته دور از جون بگه سبک مغزه این نیز بگذرد .....
rozitakhanomi عضویت: 1400/02/27 تعداد پست: 5946 بنظرتون بااین تفاسیر قصد سواستفاده داره یا ازدواج؟؟ معلوم نیست قصدش چیه ولی تو با رفتار عاقلانه می تونی تبدیل به شوهرش کنی این نیز بگذرد .....
zazar_jooon عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 2789 اطلاع از کلاس های موسسه رو فکر کنم با یه تلفن یا سرچ تو سایتش هم بتونه بفهمه هاااااا !!! الهی.. گاهی نگاهی ... 🤲
شکوفهناز مدیر استارتر عضویت: 1403/09/04 تعداد پست: 726 الکی خودتو سبک نکن با مرد غریبه این شهر و اون شهر نرو . سنگین و رنگین توی شهر خودت جهت آشنایی کافه و ... دقیقا همین قصدو دارم عاقلانه رفتار میکنم قصد ازدواج داشت ک میاد جلو نداشتم فدای سرم چیزی ازدست ندادم ،درضمن شهرخودمون کوچیکه نمیشه کافه اینا بریم
شکوفهناز مدیر استارتر عضویت: 1403/09/04 تعداد پست: 726 اطلاع از کلاس های موسسه رو فکر کنم با یه تلفن یا سرچ تو سایتش هم بتونه بفهمه هاااااا !!! دقیقا دقیقا
شکوفهناز مدیر استارتر عضویت: 1403/09/04 تعداد پست: 726 معلوم نیست قصدش چیه ولی تو با رفتار عاقلانه می تونی تبدیل به شوهرش کنی میشه یادم بدی خاهر
rozitakhanomi عضویت: 1400/02/27 تعداد پست: 5946 میشه یادم بدی خاهر چند تا کامنت قبل تر گفتم این نیز بگذرد .....
بختیاری_اصیل عضویت: 1403/06/05 تعداد پست: 4829 این آقا ۳۹ سالشه یعنی دهه شصتیِ احتمالش زیاده ک داره احتمانت میکنه چون دیدگاه اونا معمولا اینه میگه بذار بهش این پیشنهاد رو بدم بریم ی شهر دیگه اگ قبول کرد کنسله چون دختر سبکیه اگ قبول نکرد برا ازدواج بسیار مناسبه
شکوفهناز مدیر استارتر عضویت: 1403/09/04 تعداد پست: 726 این آقا ۳۹ سالشه یعنی دهه شصتیِ احتمالش زیاده ک داره احتمانت میکنه چون دیدگاه اونا معمولا اینه میگه ... اهم دقیقا منم همچین فکری دارم ،منم گفتم واقعیت بخام برم کلاس هم به برادرم میگم میبرتم