2777
2789

سلام دوستان گلم این تاپیک برای من نیس و برای دوستمه  تاپیک رو می‌نویسه و خواهشاً همه خواهرانه نظر بدید ممنونم ازتون

از قبل نوشتی؟

دلایل مجرد بودن خیلی زیاد میتونه باشه ، اون احمقی که میگه دختر مجرد بی عرضه ست نتونسته پسر تور کنه و با نیش و کنایه میگه ترشیده ، باید بدونه یه دختر عاقل دلایل قانع کننده ای برای ازدواج نکردن تو این شرایط داره ،یکی اینکه اگه شوهرت خیانت کنه قانونا حق بهش داده شده که بگه صیغه کرده ، دوما تنها چیزی که زن در ازای بخشیدن حقوقش بدست میاره مثلا قرار بوده مهریه باشه ، مهریه که پنج درصد زنها تونستن بگیرن و خیلی دلایل دیگه ، پس قبل از اینکه دهن کثیفتون رو باز کنید فکر کنید 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام دوستان این قضیه خواستگاری برای دوستان 

خواستم من عنوانش کنم ببینم نظر شما چیه دوراهی مونده

خصوصیات خواستگار

یه پسر قد نسبتا بلند تو پر خوش قیافه 

دو شغله هم کارگاه کوچک داره هم مهندس معماری هست

تحصیلات لیسانس 

میگن اخلاقش خوبه و آروم و بساز

ماشین پژو پارس

یه خونه جدا که پدر پسر. بهش داده که دوبلکس داره که باید کمی باز سازی بشه 

خانواده پسر از لحاظ خانواده خیلی خانواده آروم و درست حسابی هستن یه خانواده ۴ نفره هستن که این پسر بزرگش داداش خیلی کوچیکه

یعنی مادر و پدر خیلی با وقار و بافرهنگ هستن 

ب طوری ک خونه خانواده پسر دو طبقه هست اما مادر پسر گفته دوستدارم عروسک خونه اش جدا باشه 

از لحاظ دینی هم اوکی هستیم 

خانواده ها هم بهم میخوریم 

تنها مشکل من سن هست 

من ۱۹ سالمه ولی پسر ۳۲ ۱۳ سال تفاوت سنی زیاد نیس 

؟؟

خواهشاً نظر هاتون رو هم اه با دلیل برام بگین همه رو میخونم 

بدجور تو دو راهی موندم

مرسی ازتون

نمیدونم. اگه اخلاقش خوبه اوکی بده چون با کسی ک اخلاق نداشته باشه بری زیر یه سقف تفاوت نسلی رو حس میکنی.بنظرم یه مدت برای اشنایی صیغه کنین.بد نیس اکه با هم ساختین ک خوبه نساختین هم کنسله

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

سلام دوستان این قضیه خواستگاری برای دوستان خواستم من عنوانش کنم ببینم نظر شما چیه دوراهی موندهخصوصیا ...

دلیل پسری که میاد با این سن سراغ دختر ۱۹ ساله

باید ببینی چیه

بعضی پسرا عشقو حالشونو کردن کم سن میخوان بگیرن که مطمعن باشن در حد اونا کاری نکردع

بعضیا تفکر کثیفی دارن که دختر سن کم بدن و... جون تره و ترو تازه تره

درکل من حس خوبی به پسری کع دنبال دختر کم سنه اونم با اینهمه اختلاف سنی ندارم قبلا یکیو اینجا راهنمایی کردیم مث همین موضوع اما ازدواج کرد بعدا تایپیک رابطع شوهرش و زنداییشو زد

⁦→⁠_⁠→⁩