2777
2789
عنوان

من خیلی آدم بدی ام

115 بازدید | 6 پست

خیلی خطا کردم خیلی جاها اشتباه رفتم

خیلیییی از خدا دور شدم

سه سالی میشه کلا ازش فاصله گرفتم ازش دور شدم

اما من مطمئنم همه این اتفاقای بد زندگیم بخاطر تلنگریه که داره بهم میزنه که برگردم سمتش

اخه من آرامش رو فقط پیش خودت پیدا کردم خداجونم

خدایا خیلی ‌دیر فهمیدم ببخش منو🥹خیلی دل شکستم خیلی ب خودم بد کردم ببخش منو

دستمو بگیر خدا 🥹💔

کمکم کن خداجونم

قول میدم همه نماز روزه های قضام رو بجا بیارم

قول میدم تو فقط کمکم کن

خدایت ببخش منوووو😭

خدایا دارم از عذاب وجدان میمیرم

خدایااا از شر وسوسه های شیطان نجاتم بدههههه

من مذهبی نیستم اما دارم از عذاب وجدان کارای بدم نابود میشم یعنی میتونم توبه کنم؟🥹💔 میتونم از صفر شروع کنم؟میتونم گذشته ام رو بریزم دور و از الان شروع کنم؟😭

همه چیزو میبخشه اره 

۱۱۲۲۸🤍 آرامش تنهایی وصله به همین منفوریا! ولی دلم کفِش صاف تره از کف کله منصوریان !😄 سفید عین کف بهشت ! میشه از تنهاییای ما هزار صفحه نوشت!            میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقده بد بشم ک شعرام بمیرن.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن...برای خراب کردن هیولای خودساخته چوب ها آتش لازم است و سیل ها اشک.گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه ! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ع جامعه حتی پرت ع هدف!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا اینحور نگو همه آدما خطا کردن همه اشتباه کردن همه کار بد کردن اینکه هنوز عذاب وجدان داری و فک میکنی ازش دور شدی خودش نشون میده ک دور هم شده باشی دلت با خدا بوده

هیچوقت دیر نیست عزیزم خدا همیشه اغوشش به روت بازه و همیشه حواسش بهت هست باهاش ارتباط بگیر اتفاقایی و برات خوب پیش رفته رو نگاه کن وجود خدارو توش حس میکنی