ممنون مامان وینا راستش من دلم میخواد باردار شم ، حالا فردا باید پریود بشم، پریودیم همیشه منظم و 28ر ...
خب اگه قصدت بارداریه چرا جلوگبری میکنی؟؟؟من شش سال از این روش استفاده میکنم فقط ی بار از دستمون در رفت و با همون ی بار باردار شدم ک البته سقط شد ولی خب اون ی بار جلوگیری نکردیم نه اینکه با وجود جلوگیری باردار شدم
من همان پنجره رو ب خیابان بودم /ک شبی بسته شد و رو ب کسی باز نشد
بله 😄 میشه. مخصوصا اگر دو بار پشت هم باشه. چون پیشاب بار دوم از باقی مونده بار اول اسپرم داره.
اره دقیقاااا ...من خودم طبیعی جلوگیری میکنم اما ریسک و استرس زیادی داره وقتی یه بار انزال شد دیگه نمیشه ادامه داد چون همون پیشاب دومی از بار اول اسپرم داره
من بچه اولم ازاسترس سقط شد بعد ی بار نزدیکبی باردار شدم، خیلی خوشحال شدم متاسفانه ی موضوع خونوادگی رخ داد از پس غذا نخوردم گریه کردم تو هفته هفتم بعد دیدن لک افتادم خون ریری شدید افتاد کورتاژ نکردم، جلوگیری طبیعی داشتم دوس دارم باردار بشم شوهرم بخاطر خودم جلوگیری میکنه چون سر بچه اول دید چقد افسرده سدم بعد سقط میترسه
عاقبت در یک شب از شبهای دور/کودک من پا به دنیا مینهد/آن زمان بر من خدای مهربان/نام شورانگیز مادر مینهد
من بچه اولم ازاسترس سقط شد بعد ی بار نزدیکبی باردار شدم، خیلی خوشحال شدم متاسفانه ی موضوع خونوادگی ر ...
بسین باهاش صحبت کن. صحبت کردن و به توافق رسیدن بهترین کاره عزیزم. مجابش کن که امادگیش رو داری. بهتر از اینه هر ماه منتظر باشی جلوگیری جواب نده و بخوره تو ذوقت