2777
2789

دیگه دلم نمیخواد از بی احساسیش ناراحت بشم و وقتی باهام خوبه حس کنم دنیا رو بهم دادن

به قول چاوشی

انچه دستت داده ام نامش دل است افسار نه!!!

لایک نکید لوطفا. از دلان عالم هر که را دیدم غمی دارد ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد...         زیبا امد زیبا شوی... درجام می مینا شوی... طوفان که سهله دریا شوی دیگر نمیخواهم تو را... املام بیثطه... با غرور میگم تاجی ام💙🔥

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دلتو سعی کن پس بگیری دست هرکس و ناکس نده

تو میتونی راهش رو بهم بگی؟

دور شم؟نه این راهش نیست،دلم نمیخواد کم بیارم و جا بزنم

لایک نکید لوطفا. از دلان عالم هر که را دیدم غمی دارد ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد...         زیبا امد زیبا شوی... درجام می مینا شوی... طوفان که سهله دریا شوی دیگر نمیخواهم تو را... املام بیثطه... با غرور میگم تاجی ام💙🔥
بستگی داره به بدیاش فکر کن گاهی اوقات ادما یه کاری میکنن که کاملا از چشمت میوفتن دنیا هم بهت بدن دیگ ...

هر چقد به بدیاش فک میکنممم

بازم دلم و عقلم حق رو به اون میدن

اذیتم و کلافه

اسی کاش منم میتونستم اصلا دیون شدم رفت 😤

از یکی خوشم آمد تاحالا ی بار از نزدیک ندیدمش 

تاحالا منو ندید 

از فکرم در نمیاد 

کثافط دارم خل میشم 

چرا اینجوری شدم 

ندیدمش ولی کامل میشناسمش 

انقذر تو ذهنم خوب خوب انگار خداعه