2777
2789
عنوان

پولموووو خورد😭

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 25 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا قابل شکایت هست؟

اگه به عنوان قرض بود یا سرمایه گذاری احتمال زیاد، چتارو با اسکرین ریکوردر هم ضبط کن اگه وویسه، یهو دیدی پاک کرد و بازیابیش سخت شد

اگه ش کارت مال خودش باشه راحت تره. ولی خب دوندگیشو داره

یکی از بستگانمون در جریان طلاق زنش برگشت خونش به بهن نه برداشتن چیزی جنگ دعوا راهدانداخت فحش داد وه اونم بزنتدش، و چونوموفق نشد کتک بخوره فقط تحریکش کرد که اونم فحش بده اونم فحش داد این ضبط کرد. در جریان دادگاه اون پسره محکوم شد. اینجورم نیست وویس و چت بی فایده باشه، اما به عنوان مدرک نیست. فرص کن طرف بگه این صدای من نیست حالا باید ثابتم کنی این صدای اونه. ولی معمولنوکار به اونجا نمیکشه قاضی حکمشو میده

هیچ مدرکی نداره متاسفانه بیفته تو جریان برای شکایت باید بیشتر از همین سه تومن خرج کنه

میگه رسید واریزیو داره. دوندگی که قطعن داره

طرف پولو به ش حساب اشتباهی واریز کرد طرف قبول نکرد پس بده سه ماه طول کشید پولشو پس بگیره، اینکه قطعن طولانیتره، اگه به اسم‌قرض یا پیشنهاد سرمایه گزاری بوده میشه. اگه هیچی نبوده و فقط یه رسید واریزی بود آب تو هاون کوبیدن بود