2777
2789

بچه ها من وسطاي اسفند زايمانمه

دندونمو عصب كشي كردم پانسمان داره ي هفتس

نميتونم پر كنم تا زايمان تازه عفونتش خوب شده دردش خوابيده ميترسم پر كنن دوباره درد بگيره، بازم ميتراشن پر كردني؟؟ لطفا اينو ج بديد

دوم اينكه ميتونم با پانسمان تا زايمان سر كنم؟ اگه ي وقت افتاد ميشه برم بگم دوباره ضدعفوني و پانسمان كنن؟

دوست دارم دختر كوچولوى من🌊🧸🎀🍼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دندونی ک عصب کشی شده نهایت دو سه هفته میتونه پانسمان باشه.از بین‌میره زود برو درستش کن. کو تا اسفند

عزيزم موقع پر كردن بازم ميتراشن؟ نميخوام يك درصد عفونت كنه حتي يا درد بكشم دوباره

منکه عصب کشی و پر کردم اصلا درد نداشت،،،امروز هم دندونم از ریشه آبسه داشت جراحی کردم خداروشکر درد ند ...

منم خود عصب كشي درد نداشت

از فرداش شروع كرد ب درد و عفونت كردن

پدرم در اومد تا خوب بشه

الان سوال من اينه پر كردن خالي درد داره يا ن

سوالا جوري هستن كه يه فرد عادي ك دندون عصب كشي و پر كرده باشه هم ميتونه جواب بده عزيزم

شرابطه دندون  آدما باهم فرق داره

مثلا شوهر من برای عصب کشی دندونش پانسمان نکردن همرو ی جلسه انجام داد براش

شماهم باید پزشک طبق شرایط و عکس دندونت نظر بده.

منم خود عصب كشي درد نداشتاز فرداش شروع كرد ب درد و عفونت كردنپدرم در اومد تا خوب بشهالان سوال من اين ...

بنظرم همیشه پیش دکتر خوب برو،،پر کردن ک درد نداره اصلا، ی بی‌حسی میزنه مثل عصب کشی یکم طول میکشه تا پر کنه،،از دکتر سوال کن بهتره

کاش زمان ب عقب بر میگشت