الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
از این استامینوفن بهش یه بار دادی ، باید هر شیش ساعت تا صبح هم تکرار کنی تبش تا صبح پایین بیاد ، اگر میتونی برو یکی بخر خیالت راحت بشه گرون نیست. شربت استامینوفن کوریزان مخصوص بچه ها ، ۱۲۰ میلیش ۵۰ تومنه
مبلغش زیاد نیس عزیزم.از همسایه ای کسی بگیر بگو کارتمون خراب شده
همسایمون یکی برادر شوهرم با اون زن و بچهای پلیدش که باغبانی تموم بدبختامونن،یکی دیگه هم خواهر شوهرم که خودش از عالم و آدم پول میگیره دلش خوشه مردم رو تیغ میزنه،هیچ همسایه ی درستی نداریم قوم الظالمین شوهرم دیگه بدرد نخورن
از این استامینوفن بهش یه بار دادی ، باید هر شیش ساعت تا صبح هم تکرار کنی تبش تا صبح پایین بیاد ، اگر ...
فعلا همین پنجاه تومنم خدا بهمون نداده همیشه نصف شبا بچها دردشون شروع میشه،یبار تب،یبار گوش درد یبار سرفه و استفراغ،جالبه این یکی هنوز خوب نشده بقیه ی شبا نوبت اون یکیه