2777
2789
عنوان

چرا علائم تخمک گذاریم اینجوریه

58 بازدید | 12 پست

دو هفته به پریودمه بدنم انگار اب اورده بشدت متورم صورت سفید و پر شده لکه هام رفته و لپم گل انداخته 

اینا مهم نیست مهم بدنمه خیلی درد میکنه شکمم کمرم درد میونه از همه بدتر حال روحیم خرابه وضعم خوابم نامرتبه

بنظرتون اینا میتونه بخاطر مشکل هورمونی یا تنبلی باشه؟

از تاریخ ۱۵ دی این کاربری دست ملیسا میباشد_____گاهی گمان نمیکنی ولی می‌شود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود

منم اواسط ماه خیلی گرفتگی کمر و دور ناف و زیر دل داشتم 

نمی‌فهمم واقعا چرا 

اولش فکر کردم شاید علائم بارداریه ،ولی خب مال تخمک گذاری بوده انگار 

حالا از عفونته یا تنبلی یا هورمون نمیفهمم

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم اواسط ماه خیلی گرفتگی کمر و دور ناف و زیر دل داشتم نمی‌فهمم واقعا چرا اولش فکر کردم شاید علائم ب ...

من مجردم عزیزم رابطه ندارم نمیدونم چرا گاهی تو تخمک گذاریم اینطوری میشم خیلی بهم میریزم الان پشت شونه هام درد میکنه بدنم کوفته ست

از تاریخ ۱۵ دی این کاربری دست ملیسا میباشد_____گاهی گمان نمیکنی ولی می‌شود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اواسط ماه خیلی گرفتگی کمر و دور ناف و زیر دل داشتم نمی‌فهمم واقعا چرا اولش فکر کردم شاید علائم ب ...

وسط ماه منطورتون وسط دوره قاعدگیتونه؟

من مجردم عزیزم رابطه ندارم نمیدونم چرا گاهی تو تخمک گذاریم اینطوری میشم خیلی بهم میریزم الان پشت شون ...

گآهی اوقات پی ام اس خیلی شدیده

میتونید چکاپ و سونو بدید و اگر دکتر قرص برای دوران پی ام اس تجویز کرد مصرف کنی

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
گآهی اوقات پی ام اس خیلی شدیدهمیتونید چکاپ و سونو بدید و اگر دکتر قرص برای دوران پی ام اس تجویز کرد ...

مگه پی ام اس با تخمک گذاری فرق نمیکنه؟

منظرم یک هفته بعد اتمام پریودی

برای من دو هفته مونده به شروع پریود بعدی

پی ام اس علائمی ک برای شروع پریود ظاهر میشهتخمک گذاری ک برای آزاد شدن فولیکول هست

خب از کجا بدونیم کدوماعه؟

خب قطعا پی ام اس دو هفته ب پری نمیاد حداکثر یک هفته قبل پری شروع میشه

همون پس تخمک گذاریه