2777
2789

سلام من بچه اولمو بیمارستان بازرگانان بدنیا اوردم و برا اینم رفتم ک وقت بگیرم دیدم هزینه سزارینش۴۰تومن میشد از یورم یوقت خدایی نکرده بچم نیاز ب بستری داشته باشه شبی نزدیک۵تومن جدا هزینه اون میشد خودمم شبی۴ حالا میخوام ببینم بیمارستان با هزینه مناسب تر میتونم پیدا کنم یا بیمارستان دولتی کسی زایمان کرده راضی باشه پیشنهاد بده بهم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیمارستان الغدیر شنیدم قیمتش مناسب تره. سوال کن. مردم هم بیمارستان خوبیه ولی قیمتشو نمیدونم

من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️