2777
2789
عنوان

شماباشین بااین شوهرچجوری رفتارمیکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 31 پست
من نمی. نم مردی که تا این حد وابسته س تغییر میکنه یا نه. اما میدونم هرچی مستقیم بهش بگی بدتر میشه. ب ...

میگم بیافیلم ببینیم مبگه کاری داری انجام بده من برم پایین نیم ساعت دیگ برمیگردم فیلم ببینیم😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگم بیافیلم ببینیم مبگه کاری داری انجام بده من برم پایین نیم ساعت دیگ برمیگردم فیلم ببینیم😂

قلقش رو کم کم پیدا کن 

من و همسرم شهر غریب هستیم، منتهی هر وخ میریم شهر مادرش شاید ماهی دو سه روز، کاملا ی آدم دیگه میشه با اینکه مادر شوهرم آدم بدجنسی نیست که بگم توو گوشش میخونه اما پسرای وابسته همینن 

من اگر نزدیکی مادر شوهرم بودن تا الان ده بار طلاق میگرفتم انقدر که همسرم عوض میشه وقتی مامانش رو میبینه 

قلقش رو کم کم پیدا کن من و همسرم شهر غریب هستیم، منتهی هر وخ میریم شهر مادرش شاید ماهی دو سه روز، کا ...

من همه چیوامتحان کردم این درست بشونیست دوس دارم همه چیوول کنم برم ولی مطمئنم دخترمونمیذاره ببینم ودلم براش تنگ میشه

اخه من ازمادرش بدم میاد ولی اون همش چسبیده بهش

همین که مادرش تونسته پسری تربیت کنه که صفات خوبی داشته باشه باید ازش ممنون باشی. بعدم اون میره پیش مامانش چون مادرشه و دوستش داره درسته که شوهر شماست اما هنوزم فرزند پدر و مادرشه 

همین که مادرش تونسته پسری تربیت کنه که صفات خوبی داشته باشه باید ازش ممنون باشی. بعدم اون میره پیش م ...

اگه بچه ننه نبود خوب بود ولی اینکارش رومخمه بزوردارم تحمل میکنم این زندگیو

برنامه بچین واسه روزاتون بیکاره حوصلش سر میره ک میره دیگ

اره قبلایه کاردیگه داشت صب ده دقیقه میرف بعدظهرنیم ساعت شبم یساعت الان همش خونس حوصلش سرمیره اوناهم همشون ازهم وراج تر سرگرم میشه

روزی ۵ ساعت؟

چه اشکالی داره؟ استارتر داره میگه مرد خوبیه و اینجور که معلومه از زندگیش راضیه حالا یه مردی که خوبه و مشکلی نداره فقط بخاطر ۵ساعت که می‌ره پیش مامانش استارتر میگه می خواهم ازش جدا بشم این منطقه 

اگه بچه ننه نبود خوب بود ولی اینکارش رومخمه بزوردارم تحمل میکنم این زندگیو

بهت توصیه میکنم یکم تاپیک های بقیه رو بخون ببین چقدر مردایی که بچه ننه نیستن ولی خائنن دست بزن دارن فاسدن و هزار مشکل دیگه .

ازم ناراحت نشو اما فکر میکنم خوشی زده زیر دلت 

چه اشکالی داره؟ استارتر داره میگه مرد خوبیه و اینجور که معلومه از زندگیش راضیه حالا یه مردی که خوبه ...

جدا شدن ک منطقی نیس ولی درکل روزی ۵ ساعت زیاده در حد سر زدن باشه اره ولی اینکه زنوبچشو تنها بزاره بره هر روز زیادیه

چه اشکالی داره؟ استارتر داره میگه مرد خوبیه و اینجور که معلومه از زندگیش راضیه حالا یه مردی که خوبه ...

بدیش اینه وابستس وتوزندگی فقط بامامان باباش رفت وآمدمیکنه حتی خونه بابای منم نمیاد ومیگه چون توبامامانم قهری منم نمیام کلا ن باخانوادم رفت وآمدداره ن بافامیلام همع فامیلاغیبتشومیکنن میگن انگارغریبس ولجبازم هس ولی اینارومیتونم تحمل کنم وابسته بودنش سختمه