2777
2789

پسرسالمیه ن هرزس ن معتاده ن رفیق بازه خیلیم ب خونه میرسه وچیزی بزامون کم نمیذاره فقط مشکلش اینه خیلیییی به طورعجیبی مامان باباشودوست داره و نظرشون مهمه براش وهرکاری کنه بگن نکن انجام نمیده اون کارو ولی اصلاحرف منوگوش نمیده آخرسرم هرکاری اوناگفتن میکنه.یهفته سرکاره ی شهردیگه یهفته دیگ خونس واون یهفته که خونه بیکاره شایدروزی پنج شیش ساعت خونه مادرشوهرم باشه ک طبقه پایینن وبامن قهرن وبعضی وقتام جایی برن میرسونتشون. خیلییی دوسدارم ازش جداشم حیف که ی دختر یساله دارم شماباشین بااین توصیحاتی که دربارش دادم رفتارتون چجوریه باهاش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه جز مسئله ای هست که من نمیتونم بپذیرم ....

مشورت کردن با بزرگترا خیلی خوبه ،اما همیشه دهن اونا رو ببینه تا براش تصمیم بگیرن کار عقلانی ب نظر نمیاد ....

انگار هنوز تو ۲سالگی خودش مونده و شجاعت پیدا نکرده

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

همسر منم همین بود

با سیاست کاری کن کمتر بره

همسرم بعد 10 سال یکم بهتر شده

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

من نمی. نم مردی که تا این حد وابسته س تغییر میکنه یا نه. اما میدونم هرچی مستقیم بهش بگی بدتر میشه. با ی ترفندی کم کم خونه تون رو جدا کنید. بعد هم بکشش سمت خودت 

مثلا موقع هایی که میخواد بره بگو بیا فیلم ببینیم، عصرونه بخوریم و... 

ولی هر حرف مستقیم و شکایتی از اینکه می‌چسبه به مامان باباش اوضاع رو بدتر میکنه 

هری پسر به خونواده ش نزدیک تر باشه هم اوصاع بدتر میشه 

خونه رو جدا کنید

خونه رو هم جدا کنن متاسفانه این نوع رفتار همسرشون درست نمیشه 

اون ۶ساعت رفتن به خونه پدر و مادر تبدیل میشه به ۱روز 

چون دیگه تو یه ساختمون نیستن ک برگرده خونه و هروقت دلش خاست بره خونه پدرش

بجای حل مسئله ک نباید صورت مسئله رو پاک کرد

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وقتی که زندگیتون خوبه مگه بده دوست داشته باشع شما هم واسه اینکه کمتر ذیتشی با خانواده همسرت اشتی کن

زندگیمون خوبه اگه وابسته نباشه چون میره همه چیومیگه بهشون دخالت میکنن اوناهم