2777
2789

مادرم زن دوم بابام بوده الان هردو فوت شدن.. زن اول و بچه هاش بعد انحصار وراثت بمن گفتن برو پی کارت کلی ب مادرم ک مرده توهین کردن  ..و مادرم هیشکیو نداشت ..با پیج فیک خاهربرادرام رو دنبال میکنم انقدر شادن تولد و مهمونی میرن سالگرد ازدواج میگیرن و کیش و دبی میرن 

عزیزم من الان دارم با لشگر غم می جنگم لطفا فردا بهم زنگ بزن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توام زندگیتو بکن عزیزم، حسرت اونا رو نخور، همه چی تو استوری و فیلما نیست بعدم تو برای خودت زندگی کن ...

من هیشکیو ندارم.. دوس دارم با اونا رفت و امد کنم

عزیزم من الان دارم با لشگر غم می جنگم لطفا فردا بهم زنگ بزن 

تو تک فرزندی؟

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

من هیشکیو ندارم.. دوس دارم با اونا رفت و امد کنم

خب یعنی نمیزارن؟

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

بله عزیزم

شما چند سالتونه ننم بعد بیست سال پدرم اومد دیدنم  دوتا خواهر ناتنی دارم بنظرت چطور باهلشون رفتار کنم  خودمم تک فرزندم ۲۲ سالمه   طبق گفته یکی از خواهرام   دوست داره پشت هن باشیم نمیدونم حرفش تا چقدر درسته