2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو دبیرستان امتحان شیمی داشتیم

یکی از بچه ها کپسول خشک کننده ریخت تو بخاری

کل مدرسه کنسل شد

یکی اسم داشت تا مرز مرگ پیش رف

اون طفلی هم لو رفت، ی هفته اخراج شد

الان معلم شده، انقد آروم و خانوم شده 

من پارسال تموم شد مدرسم

اینو یادم اومد الان

ی روز امتحان جغرافیا داشتم با کتابم داشتم تقلب میکردم معلمه دید کتابو ازم گرفت کلی اعصبانی شد گف بشین ببینم دوباره میتونی بیست بگیری

منم خیلی شیک ی کتاب جغرافیا واسه دوستم بود تو کیف بود دراوردم 

و این گونه شد بیست گرفتم روی معلممو کم کردم 😂

الان دانشجو ام ولی دوازدهم که بودیم یه استاد آقا داشتیم تو کلاس کنکور اهنگ گذاشتیم داشتیم تو تاریکی تولد دوستم جشن می‌گرفتیم یک دفعه استاده اومد دوسته منم داشت با دسته جارو سنتور زدن اجرا می‌کرد اون یکی بندری میرفت خیلی صحنه باحالی بود منم اون وسط سرم پر میدادم مو بلند بور استاده میگفت نه بابا اون رو تو روهم دیدیم فقط کتاب خوندن بلد نیستی چیزای دیگه هم بله👿😂😂

چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!