2777
2789

مثلا طرف اگه تازه عضو شده باشه یه داستان یا مشکلی رو تاپیک بزنه  حتما یه ادم دروغگو  چون تازه عضو شده 

ینی کسی که مشکل داره و داستان زندگیشو میخاد تعریف کنه باید چند سال بشینه از عضویتش بگذره پروفایل و امضا هم بزاره   تا قابل باور باشه؟

ینی مثلا هر کاربری که عضویتش برا سال ۹۰ باشه و هر دروغی بگه  باید همه تایید  کنن چون قدیمیه؟

✨کسب درامد عالی ماهیانه بالای پنج ملیون تومان کسب درامد حتی با حداقل پول شروع حتی با پنجاه ملیون تومان 🌹 goftino.com/c/h59dhI

نه چون ابدیده شدیم ورکب زیاد خوردیم الان دیگه اعتماد نداریم

دوستانم میتونن مشکلات قدیمشون وتعریف کنن تا مشکلات جدیدشون تبدیل بشه به مشکلات قدیم🥹

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

چون تجربه ثابت کرده 

بازم تعلیق شد کاربری اصلیم اما مهم نیست همین که اجازه نمیدم کسی تو مجازی و دنیای واقعی به همسرم توهین کنه کافیه نی نی یار قاضی بودی چی میشدی احتمالا به جای قاتل خانواده مقتول رو اعدام میکردی🤣🤣🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم نه این نه اونعقل داریم میشه فهمید کی دروغ میگهکسی که دیروز عضو شده امروز تاپیک زیر نافی میزنه ...

تاپیک اونشکلی رو نمیگم 

حتی کسایی بودن داستان زندگیشونو گفتن  باز ریختن سرش که تازه عضو شدی  چرت میگی

✨کسب درامد عالی ماهیانه بالای پنج ملیون تومان کسب درامد حتی با حداقل پول شروع حتی با پنجاه ملیون تومان 🌹 goftino.com/c/h59dhI

تاپیک اونشکلی رو نمیگم حتی کسایی بودن داستان زندگیشونو گفتن باز ریختن سرش که تازه عضو شدی چرت میگی

کلا اینجا اکثرا تعادل ندارن

من داستان زندگیم رو گفتم پر بازدید شدم یه مشت عقده ای بدبخت

با تهمت هاشون تاپیکم رو ترکوندن

چون کسی که تازه عضو شده الگوریتم سایت و بلد نیست و همه داستاناشو یه جا تعریف میکنه نمیاد یه تیتر جنجالی بزنه و هر ده صفحه یه بار دوخط تایپ کنه تازه بعد هر ده صفحه میاد میگه

نتم پرید

صدام زدن

دارم تایپ میکنم 

هر پستم که گذاشت دو خط تعریف میکنن میرن ده صفحه بعد

@1372حلما1372   سلام شامپو فیتو  و قرصش چطور زود نتیجه گرفتی؟