2777
2789
عنوان

سقط کردن چجوریه چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2970 بازدید | 84 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دردش وحشتناکه تورو خدا سقط نکن من عاشق بچم منم سومی باردارشدم تو هشت هفته رشدش ایستاد من خیلی از اون ...

چجوری هشت هفته سقط کردی؟ بیمارستان کرد؟ 

تو رو خدا نگو نکن😭خودم حالم بده، دلم میخواد خودکشی کنم که دست به اینکار نزنم، نمیکشونم برا سومی ، دلم لرای دوتا بچم میسوزه، ازم  دور میشن، نمیتونم رسیدگی کنم

لبخند بزن 😊بخاطر چیزایی که داری خوشحال باش😀
چجوری هشت هفته سقط کردی؟ بیمارستان کرد؟ تو رو خدا نگو نکن😭خودم حالم بده، دلم میخواد خودکشی کنم که د ...

به اون خدا تاوان داره کسی که بچه داد هم توان میده هم نون میده 

من رفتم آن تی گفتن رشدش تو هشت هفته ایستاد بچه سوم بود من عاشق بچم 

دنیا رو سرم خراب شد اگه سالم بود الان ۱۸هفته بودم 

روزی نیست برای گریه نکنم 

شوهرم دیگه قبول نمیکنه بچه دار بشیم از خدا خواستم خدا خواسته اگه صلاحع قسمت کنه داعش به دلم موند من صدای قلبش شنیدم 

تو هفته ۱۲سقط کردم سقط وحشتناک همراه با درد کف زایشگاه من زمین چنگ میزدم هم درد هم گریه کل دستشویی خون از بس خونریزی شدید بود بعد چند ساعت درد کشیدن کورتاژ شدم 

ده بار دستشون پرستارا گذاشتن تو رحمم که تخلیه بشه 

الان که دارم می‌نویسم با گریه 

دوباره خاطراتم زنده شد 

تو رو خدا برام دعا کن دلم آروم بگیره 🥺😢

بعداز یکسال اومدم نی نی سایت داشتم تاپیک اخرمو میخوندم و اشک میریختم بعد از چندسال انتظار قسمتم نشد باز مادر بشم 😔چقدر ناراحت شدم تاپیکتو دیدم البنه ک هیچ کس جای دیگری نیست ک بتونه پرک کنه شرایطشو ولی یچیزیو بهت میگم شاید باورش سخت باشه ولی هربار طی این ۴سال ک نتیجه ی کارم منفی شد به خدا گله کردم و گفتم خدا بهم نشون بده دلیلشو مصلحت چیه ک نمیدی😭به خدایی خودش قسم طی چند روز چنان قشنگ مثل پازل بزام دلایلشو میفرستاد ک میگفتم قربونت برم خوبه ک نشد توهم بگرد اول ببین مصلحتی براش پیدا میکنی؟شاید یک درصد اومدنش خیر باشه خواهر هیچ برگی بی اذن خدا نمیفته مطمن باش این بچم الکی نیومده تو دلت 😔

من همون زنی هستم که بعد از هر سری منفی شدن نتیجه ی کارش،بعداز هربار شکست بجای ناامیدی و فرو ریختن تو خودش  قوی ترشد ...
بعداز یکسال اومدم نی نی سایت داشتم تاپیک اخرمو میخوندم و اشک میریختم بعد از چندسال انتظار قسمتم نشد ...

عزیزم منم رشد بچم ایستاد یعنی حکمتی بود که خدا نداد 

چیکار کنم دلم آروم بگیره من همش میگم خدا بهم نشون بده که صلاحم نبود دلم آروم بگیره

به اون خدا تاوان داره کسی که بچه داد هم توان میده هم نون میده من رفتم آن تی گفتن رشدش تو هشت هفته ای ...

ان شاالله دلت ارامش پیدا کنه، عزیزم تو که میخواستیش اما قسمت نبوده واقعا چرا خودتو عذاب میدی

میدونم درک میکنم منم هم الان هم شب و روز کارم گریه هست، 

۵هفتع و ۴ روزم، 

دیگه نمیتونم دوران بارداری، شیر دهی، واکسن و غذا و..  رو بگذرونم، 

منم عاشق بچه هستم اما نمیتونم، شرایطشم ندارم

خدا منو ببخشه اما دلم اتیش میگیره، کاش اگه قراره توان بدم، در حین سقط بمیرم، 

نمیدونم چی بگم 

حالم خرابه خرابه خرابه چشام از بس گریه کردم باز نمیشه

ان شاالله دلت ارامش پیدا کنه، عزیزم تو که میخواستیش اما قسمت نبوده واقعا چرا خودتو عذاب میدیمیدونم د ...

چرا بمیری بچهات گناه دارن 

دعا کن تصمیم درست بگیری 

استخاره کن ببین خدا چی میگه 

از چاله به چاه نیفت

چرا بمیری بچهات گناه دارن دعا کن تصمیم درست بگیری استخاره کن ببین خدا چی میگه از چاله به چاه نیفت

نمیتونم به هیچکس هم بگم حتی مامانم، 

چون همه گفتن دیگه بچه فعلا نمیخوای، ولی اگه الان بفهمن نمیزارن  سقط کنم

بعداز یکسال اومدم نی نی سایت داشتم تاپیک اخرمو میخوندم و اشک میریختم بعد از چندسال انتظار قسمتم نشد ...

دعا کن  برام 

عزیزم منم رشد بچم ایستاد یعنی حکمتی بود که خدا نداد چیکار کنم دلم آروم بگیره من همش میگم خدا بهم نشو ...

هیچیزی تو دنیا بی دلیل انتفاق نمیفته ،به این فکر کن که یکی از وجودت پیش خداست این بچه هایی ک نیومده مبرن میشن یه فرشته و تا ابد برای مادرشون طلب امرزش و ارامش میکنن سعی کن با دید مثبت تر بهش نگاه کنی خیلی سخته قطعا من نداذمش و دارم میسوزم شما ک 😔...

تو اوج استیصال و غمت از ته قلب ازش بخواه باور کن بهت هزار دلیل نشوم میده خدارو چ دیدی شاید بازهم مادر شدی عزیزم!؟

من اخذین بار تو اوج امید بودم دم ظهر چشمتم سنگین شد عادت دارم تو عالم بیداری و خواب با خدا حرف میزنم و دلیل ازش میخوام اون روز ظهر دراز کشیدم و تو بیداری و عالم خواب ب خدا گفتم پروردگار مهربانم من باردار میشم این ماه؟بخداوندی خودش قسم از ته قلبم و شهود قلبیم صدایی شنیدم که خبلی واضح میگه نه باردار نیستی 😔 

امتحان کن میشنوی صداشو من ک تا الان ک نشده دلایلشو قشنگ دونه ب دومه بهم نشون داد 😔و اثبات دلایلش خیلی سنگین بود هضمش ک میگم خدا کاش نمیگفتم دلیل و مصلحت بهم نشون بده 

من همون زنی هستم که بعد از هر سری منفی شدن نتیجه ی کارش،بعداز هربار شکست بجای ناامیدی و فرو ریختن تو خودش  قوی ترشد ...