2777
2789

تا آخر عمر مجرد بمونید هزاران بار بهتره تا با کسی دایم شما رو تحقیر میکنه ازدواج کنید 

وقتی میبینی طرف پشت فرمون زود جوش میاره و فحاشی میکنه این نشونه ها رو جدی بگیرید وقتی میبینی کم صبره کم حوصله است جدی بگیر وقتی میبینی سنگم از آسمون میاد تو رو مقصر میکنه جدی بگیر وقتی همش تحقیرت میکنه و ازت ایراد میگیره جدی گیر  اگه الانم نامزدی یا عقدی فقط جونتو بردار و فرار کن و گرنه یه عمر باید بسوزی و بسازی و چند سال دیگه جلوی بچه هاتم حرمتتو نگه نمیداره و همون بچه ها هم مثل باباشون بهت بی احترامی میکنند این چیزیه که من دارم تو نزدیکترین کسم میبینم کاش دخترای ما هم عزت نفسشون هم آگاهیشون بره بالا قدر خودشونو بدونن اخه ازدواج با کی و به چه قیمتی حتی اگر شب عروسیتم فهمیدی آدم تو نیست برگرد گول خواهش و التماس و گریه زاریشو نخور ذات بد نیکو گردد اینو به قیمت عمرتون و جوونیتون میفهمید وقتی که خیلی دیره و علاوه بر زندگی خودتون زندگی بچه هاتونم تباه کردید

کاش میشد اینو به همه دخترا گفت

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مجردم اگه بگم تن وبدنم میلرزه اندک چیزای بد خوندم و دیدم از ازدواج اینجا بیراه نگفتم

خیلی تصمیم مهمیه .خیلی به رفتارهای طرف قبل ازدواج باید دقت کرد و جدی گرفت،  چون بعد ازدواج بدتر میشه اون مسایل

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

من مجردم اگه بگم تن وبدنم میلرزه اندک چیزای بد خوندم و دیدم از ازدواج اینجا بیراه نگفتم

کتاب ازدواج بدون شکست رو‌ بخون..طرفتو بشناس طبق کتاب به خودت و طرفت نمره بده بعد ببین بدرد هم میخورین یا نه

ازدواج یه رابطه دو نفره اس 

نمیشه بگیم مردا بدن یا ترسناکن و ازدواج بده 

اگه نیازهای اساسی زندگی دوطرف منطبق باشه و رفتارا تو دقایق حساس زندگی درست باشه رابطه عالی جلو میره و ازدواج خوبه 

اما برعکس اگه نیازها منطبق نباشن و وقتایی که به ارامش هم نیاز دارید رو اعصاب هم برید همون بهتر مجردی رو انتخاب کنید

خیلی تصمیم مهمیه .خیلی به رفتارهای طرف قبل ازدواج باید دقت کرد و جدی گرفت، چون بعد ازدواج بدتر میشه ...

درسته من خودم یکم بی حوصله ام ولی بد دهن و تحقیر کن نیستم.مثلا استارتر نوشته بود واقعا باید ببینی دو طرف چقدر روحیاتشون بهم میخوره

درسته من خودم یکم بی حوصله ام ولی بد دهن و تحقیر کن نیستم.مثلا استارتر نوشته بود واقعا باید ببینی دو ...

یشالا یه آدم خوب میاد تو زندگیت