2777
2789

اوایل خوب بود الان بهترین دوستش عروسی کرده رفته سر خونه زندگیش منم با خانومش خیلی صمیمی أم

اینا هم کم نذاشتن واسه شوهرم یعنی از ما طلبکار بودن یه بدهی ای باید بهشون میدادیم در حد سی میلیون ولی بخشیدن گفتن نمیخواد بدین

این لطفشون هیچوقت از یادم نمیره

کمتر آدمی اینکارو میکنه

حالا مارو دعوت کردن شام خونشون اولین باره که من میخوام برم با شوهرم ولی شوهرم یه بار رفته واسه کمک به قول خودش شیرینی هم یرده

به شوهرم میگم یه چیز آبرومندانه باید براشون بگیریم الان اولین باره دوتایی میریم حتما یه چیزی بگیریم هرکاری کردم شیرینی بگیره یه بهونه ای میاره میگه خیلی خرج کردم این ماه نمیشه 

رفته یه جعبه از خونه مادرشینا آورده که قدیمیه توش یکم شکلاته میگه شکلات بخریم یکم بریزیم داخلش بگیریم گفتم زشته این مشخصه قدیمیه

یه گلدون گرفتیم گفتم کنار گلدون شیرینی هم بگیریم

ولی نمیدونم این خساستش بدجور اذیتم میکنه

آخه یه جعبه شیرینی چقدر میشه مگه

اخرش خودم قسطی از اسنپ خریدم از اینا که آخرماه پرداخت میکنن

بنظرتون با این شوهر چیکار کنم من

واقعا که 

چ دل بزرگی داشتن اونا 

و شوهر شما رو نمیدونم چی بگم...

حتمااا این اخلاقشو ترکش بده 

و وقتی بچه دار شدن یا مثلا ی کار خیری براشون میش اومد و پول تو دستو بالتون بود حتما یه چیز خوب بخرین براشون و سعی کنید جبران کنید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نامزدی واسه شناخت هست بالاخره اینا هم نشونه س.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
واقعا که چ دل بزرگی داشتن اونا و شوهر شما رو نمیدونم چی بگم...حتمااا این اخلاقشو ترکش بده و وقتی بچه ...

خیلی ناراحتم میدونی چرا چون شوهرم با لحن بد بهم گفت نمیخواد شیرینی بگیریم پیش خودم گفتم وقتی اونا اینهمه لطف کردن و پول رو بخشیدن زشته تو شیرینی نگیری بری اولین بار دلم بدجور ازش شکست 

اونا تو این زمونه از ۳۰ تومن پولشون گزشتن شوهرتو نمیخاد یه کادو خوب بخره؟همینو بهش بگو

منم همینو میگم سی میلیون پول کمی نیست

میگه نه من یه بار رفتم شیرینی بردم منم میگم خب من که تا حالا نرفتم باید یه چیزی بگیریم اولین دوتاییمونه که داریم میریم

خیلی ناراحتم میدونی چرا چون شوهرم با لحن بد بهم گفت نمیخواد شیرینی بگیریم پیش خودم گفتم وقتی اونا ای ...

اره حتماا اینا رو بهش یگو 

بگو تو شاید یادت نیست ولی من یادمه چ کمک بزرگی بهمون کردن 

ادم نباید کسیو  از کمکش پشیمون کنه 

خیلی ناراحتم میدونی چرا چون شوهرم با لحن بد بهم گفت نمیخواد شیرینی بگیریم پیش خودم گفتم وقتی اونا ای ...

خوب شرینی نهایت ۱۰۰ یا ۲۰۰ بشه مگه میخواین چقدر بخرین 

شاید نامزدت خسیسه

برات لحظه ای رو آرزو میکنم که این آیه میگه:  "قَد‌اٌوتِیتَ‌سُؤلک"  خواسته ات به تو داده شد🥺🤲
اره حتماا اینا رو بهش یگو بگو تو شاید یادت نیست ولی من یادمه چ کمک بزرگی بهمون کردن ادم نباید کسیو ...

متاسفانه هربار میگم با لحن بد سرم دادوبیداد میکنه که تو چرا اینطوری رفتار میکنی مگه من چیکار کردم

خوب شرینی نهایت ۱۰۰ یا ۲۰۰ بشه مگه میخواین چقدر بخرین شاید نامزدت خسیسه

باورت میشه آخرش خودم گرفتم و اصلاااااا هم نگفت دستت درد نکنه مرررسی که گرفتی 

اون شاید بتونه ولی من نمیتونم بدون شیرینی برم