2777
2789

یکی از فامیلامون هر بار منو میبینه میگه فامیل چشم ندارن زندگی منو ببینن، دوباره اون روز اومد گفت چشم فامیل شوره مارو زمین میزنن، حالا دیروز اومده میگه فامیل برای ما دعا گرفتن

بعد من حس کردم کلا منظورش به خانواده منه وگرنه چه دلیلی داره هی این حرفو تکرار کنه؟

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

بهش خب منظور ک چی با هرکی هستی ب  خودش رک بگو ببین چی میگه

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش خب منظور ک چی با هرکی هستی ب خودش رک بگو ببین چی میگه

خب همون دیگه، احساس میکنم با منه کلا وگرنه چه دلیلی داره هی بیاد بگه

حالا  خوبه زندگی آنچنانی هم نداره که کسی بخواد حسودی کنه خیلی وضع مالیشون معمولیه

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

شاید فقط جلوی شما اینارو نمیگه و همچین حس بدبینانه ای رو به همه داره؟بنظرم بخاطر آرامش خودت رفت و آم ...

آره کلا حس بدبینانه داره خیلی انرژی منفیه 

خب همون دیگه، احساس میکنم با منه کلا وگرنه چه دلیلی داره هی بیاد بگهحالا خوبه زندگی آنچنانی هم ندار ...

کسی دیگ بدگویتون رو پیش این طرف نکرده 

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

خب همون دیگه، احساس میکنم با منه کلا وگرنه چه دلیلی داره هی بیاد بگهحالا خوبه زندگی آنچنانی هم ندار ...

رفت و امدت رو باهاش کم کن بهش محل نده تا بفهمه اندازه دهنش حرف بزنه

کسی دیگ بدگویتون رو پیش این طرف نکرده

نمیدونم والا شایدم کرده باشه، ولی من تا حالا بدگوییشو پیش کسی نکردم حتی در موردشون حرف معمولی هم نزدم چون اصلا واسم مهم نیستن و بهشون فکر نمیکنم

ولی شما هم بودید از این حرف ناراحت میشدید درسته؟ چون میخوام مستقیم بهش بگم چرا این خرفو هی به من میزنه

نمیدونم والا شایدم کرده باشه، ولی من تا حالا بدگوییشو پیش کسی نکردم حتی در موردشون حرف معمولی هم نزد ...

ارع عزیزم صد در صد ولش اهمیت نده شایدم از دست کسی دلخوره میخاد سر صبحت رو باز کنه روش نمیشه با کنایه حرف میزنه از ی طریقی سر حرف رو باز کن