2777
2789

خیلی آدم مزخرفی هستی ک فکر کردی  چون یه نفر با تو دوسته دیگ حق نداره با بقیه حتی حرف بزنه و کاری انجام بده 

آره عزیزم 

و چقد خوشحالم ک اون آدم با اینک سن و تجربه زندگی اش از تو کمتره شلنگ رو گرفت روت و نزاشت محدودش کنی به خودت

تو ک هیچ وقت این تاپیک رو نمی بینین وشایدم ببینی  ولی امیدوارم هرکی مثل تو هست اخلاق شو درست کنه 

فاز آدمای مثل تورو نمی فهمم چیه

با آدمی ک باهاش دوست نیستی حرف نمی زنی جواب سوالا شو نمیدی  فکر نکن خیلی مغروری نه خوشکله شما ارتباط اجتماعی ضعیفی داری 🤞و البته شعور پایین 

حالا غیبت نه ولی دوست داشتم یه جایی از آدمای مثل تو بگم ک اگ کسی مثل تو هست خودشو اصلاح کنه🤗

_بعد من اینجوری بودم که وا😶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عزیزم الان تاپیک زدنت فایده اش چیه؟

وقتی ب قول خودت میدونی که هیچوقت نمیبینه اینو

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

نگار حداقل هر روز توی دو تا از تایپکات شرکت میکنم😂

😂 چون امتحان دارم زیاد تاپیک میزنم استرسم کم بشه وگرنه در حالت عادی اصن نمیام سایت 

خب عزیزم الان تاپیک زدنت فایده اش چیه؟وقتی ب قول خودت میدونی که هیچوقت نمیبینه اینو

خب یکی ک مثل اونه میبینه خودشو آدم میکنخ البته شاید خودشم دید چون تو سایته 

فقط منم ک میخوام بدونم کیه❓❓😂😂😂چقد فضولم😂😂😂

فقط 42 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

😂🚶‍♀️

در فراموشی فرو می‌رم و اندیشه‌ی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.                                      حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      اوست‌ کوروش، پسر بهشت‌ در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک