2777
2789
بچه ها آیدی نی یار حذف تاپیک رو می شه بزارین و این که چه روز هایی حذف می کنه لطفا می شه بگین

@niniyar_1  

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

شائومی نخر من خریدم خیلی هنگ داشت

ایفون فیک هم نخر کار خزیه

فقط سامسونگ بخر سگ جونه

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با مدلش کاری ندارم چون ارزونه میپرسم کاراییش چطوره ، خودم آدمی نیستم زود خراب کنم می‌ترسم خود گوشی ی ...

گوشی اصل بخر با قیمت خوب

از هزارتا گوشی فیک بهتره

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
بچه ها آیدی نی یار حذف تاپیک رو می شه بزارین و این که چه روز هایی حذف می کنه لطفا می شه بگین

https://s8.uupload.ir/files/۲۰۲۴۱۱۱۱_۰۰۵۸۳۶_4dj.jpg

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

ای بابا کشتیم منو با این سوال میگم که پولم زیر ده تومن هس با این پول فقط همین مدل گوشی هس الان

کجا کشتیمت تاپیک زدی جنبه انتقاد هم داشته باش

اگه میخوای زود خراب شه بخر اگه نه صبر کن پولات جمع شد یه گوشی خوب بگیر

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE