2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

44 بازدید | 3 پست

سلام خانوما ممنون میشم اگه میدونید کمک کنید

ماه پیش رفتم سونو گفت تنبلی تخمدان داری 

در حالی که هم پریودم منظمه هم ۳ تا فولیکول داشتم ۱۵،۱۴،۱۳

به نظرتون اگه گرمیجات بخورم فولیکولم بزرگ میشه آزاد شه یا دارو بگیرم از دکتر؟اقدامم 

آدما رو نمیشه فهمید! هر کسی درون خودش یه آدم دیگست!!

سلام 

من با تنبلی اقدام کردم و سقط شد پیشنهاد. میکنم اول درمانش کنین بعد اقدام کنین 2.3 ماهی طول میکشه 

و اصلا اصلا اصلاااااا داروی هورمونی. نخورین فقط اصلاح سبک کنید شبا زود بخواب صبح زود بیدار شو ورزش سبک پیاده روی رقص با لبخند جلوی ایینه یوگا کار هنری حذف قند و شیرینی و شکلات و لبنیات و چیزای سرخ کردنی... خوردن سالاد با جوانه گندم و ماش تنفس شکمی ماساژ شکم با روغن بابونه همه اینارو رعایت کنید مطمعن باشین خوب میشین 

سلام من با تنبلی اقدام کردم و سقط شد پیشنهاد. میکنم اول درمانش کنین بعد اقدام کنین 2.3 ماهی طول میکش ...

تنبلیتون به چه صورت بود؟فولیکول داشتین؟پریوداتون سر وقت بود؟

آدما رو نمیشه فهمید! هر کسی درون خودش یه آدم دیگست!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.