2777
2789
عنوان

مامانای با تجربه یه لحظه

46 بازدید | 3 پست

سلام نوزادم ۵۰ روزشه سرماخورده خرخر سینه داره و دماغاش کیپه ولی ابریزش نداره سرفه هم میکنه

دکتر خودش بهش قطره سدیم داره با قطره استامینفون و دایمیتکون برای کولیک

راه کار دیگ ای ندارید؟

تیکر بارداری نیست...تیکر ذهنی عروسیمه💍❤...انشالله خدا به همه پدر و مادر خوب،برادر و خواهر خوب و همسر خوب،جهیزیه خوب،زندگی ایده آل و مهم تر از همه سلامتی بده...برای منم با دل های مهربونتون دعا کنید صاحب زندگی خوبی بشم...ممنون🤗😍۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم می افته من مودووونم👻👻👻

خونتون اگه شوفاژ باشه و از دستگاه بخار استفاده کنید فکر کنم خوب باشه. چون بخاری دمای بدن رو بالا پایین می‌کنه. اما شوفاژ معتدله و دستگاه بخار هم باعث میشه کم کم راه بینی باز بشه

با همه در صلح هستم مگر اینکه محترمانه برخورد نکنی.😊👊متاهل هستم.

خونتون اگه شوفاژ باشه و از دستگاه بخار استفاده کنید فکر کنم خوب باشه. چون بخاری دمای بدن رو بالا پای ...

مممنون عزیزم 

تیکر بارداری نیست...تیکر ذهنی عروسیمه💍❤...انشالله خدا به همه پدر و مادر خوب،برادر و خواهر خوب و همسر خوب،جهیزیه خوب،زندگی ایده آل و مهم تر از همه سلامتی بده...برای منم با دل های مهربونتون دعا کنید صاحب زندگی خوبی بشم...ممنون🤗😍۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم می افته من مودووونم👻👻👻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چجوری مربی مهد شدی؟ از کجا مدرک گرفتی

مدرک دانشگاهیت چیه عزیزم

میشه راهنماییم کنی که چیکارا کنم تا موفق باشم؟ مخصوصا کاراموزی قراره برم ببینم خوششون میاد یا نه 

چندتا ترفند یادم بده برا سرگرم کردنشون

لطفا یه صلوات واسه رسیدن به آرزوهام بفرستین😍💓خدایا شکرت که کمکم کردی به همه آرزوهام و خواسته هام برسم😍 خدایا مرسی که هوامونو داری😊 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ