2777
2789

مامانم چند وقتیه حالش خوب نیست دکترم رفته خداروشکر سالمه ولی همش حالش بد میشه چند شب پیش از حال رفت😢😢😢

یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع                یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم انشالله شفا بگیرن

ممنون😢

یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع                یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چشم عزیزم میفرستم  فدای همه مامانا ایشالله که خوب باشن مادرتون همیشه

ایشالا ..دوستان دعا کنید😭

عزیزم دارم بچه شیرمیدم ازته دل دعاکردم انشالاه خداوندمادرشماوهمه ی مریضاروبحق فاطمه زهراشفابده🙏

خدا حفظش کنه هر وقت شیرش دادی مامان منم یاد کن

ب نیت 5 تن. 5 تا صلوات گفتم..خداخودش شفا بده..ولی حتما ی دکتر اعصاب ببرینش...مام تو یکی از اشناها مث ...

اره منم میگم ..همش حرص میخوره همش اعصاب خودشو خورد میکنه ..انقد غصه بچه هاشو میخوره 

اره منم میگم ..همش حرص میخوره همش اعصاب خودشو خورد میکنه ..انقد غصه بچه هاشو میخوره 

نزار خودشوناراحت کنه..اون خانومه بعداینکه رف دکتر اینقد اروم شده بود ک نگو...انشالله مامان شمام خوب میشن براش امن یجیب میخونم