2777
2789

بچه ها من پنج هفتمه و دیروز رفتم دکتر برای چکاپ بارداری بهم دو بسته شیاف پروژسترون داده البته بهش گفتم موقع راه رفتن تخمدانم درد میگیره ....‌گفت واسه مسکن بهت شیاف میدم اون موقع نمیدونستم الان ک رفتم تو نت دیدم واسه جلوگیری از سقط هست داخل سونو گرافی هم ساک بچه تشکیل شده بود به نظرتون چیز خطرناکی هست ک این شیاف رو داده یا طبیعیه ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم طبیعیه نگران نباش

منم هیچ مشکلی نداشتم ولی از اولی رفتم دکتر بهم شیاف داد و منم استفاده کردم تا زمانی خودش گفت دیگه نیازی نیست

قشنگم میدونم به زودی میای و بعد ١٢ سال منو بابا رو خوشحال میکنی😍👸👼  اگه امکانش هست برام دعاکنین😘            خدایا خودت هوامو داشته باش ؛من اونقدرام قوی نیستم،همش وانموده ... خدایا شکرت♡باورم نمیشه بعد ١٢ سال امروز ٣١ تیر١۴٠٢ بی بی چکم مثبت شد😍 انشالله که آزمایشمم مثبت شه شکرت خدای مهربونم ١ مرداد١۴٠٢ 😍 ایمان دارم که خودت هوامونوداری💚 بچه ها هرکی امضامو خوند بهم بگه برای خواسته دلش نادعلی بخونم. 

بچه ها روی شیاف زده واژینال مقعدی یعنی هر دو میشه استفاده کرد ؟

اره هردو جور میشه

خودت امتحان کن ببین چجوری راحت تری

قشنگم میدونم به زودی میای و بعد ١٢ سال منو بابا رو خوشحال میکنی😍👸👼  اگه امکانش هست برام دعاکنین😘            خدایا خودت هوامو داشته باش ؛من اونقدرام قوی نیستم،همش وانموده ... خدایا شکرت♡باورم نمیشه بعد ١٢ سال امروز ٣١ تیر١۴٠٢ بی بی چکم مثبت شد😍 انشالله که آزمایشمم مثبت شه شکرت خدای مهربونم ١ مرداد١۴٠٢ 😍 ایمان دارم که خودت هوامونوداری💚 بچه ها هرکی امضامو خوند بهم بگه برای خواسته دلش نادعلی بخونم. 

ببخشید عزیزم با انگشتم باید فشار بدم تا جایی ک راه داشت بره بالا ؟چون اپلیکاتور نداده بهم

بله با دست میزاری داخل واژن برای ده دقیقه روی پهلو دراز میکشی.نههه اپلیکاتور خطر ناکه

هیچ وقت ب گذشته برنگرد