2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دفتر پیشخوان شناسنامتو ببر من چن روز پیش‌گرفتم شناسنامتو ببر و بگو میخای درخاست بدی خودش عکس میندازه و  تقریبا ۴۰۰ تومنم هزینه اش میشه و همونجا کاغذ چاپ میکنه میده بهت تا زمانی ک کارت ملی صادر شه از اون استفاده کنی

کاربر گرامی قبل از ریپلای کردن امضامو بخون  کاربر گرامی وقتی تو فضای مجازی و عمومی تایپک میزنید قبل از هرچیز باید جنبه شنیدن هر نظر و انتقاد و پیشنهاد رو داشته باشید اگر جنبه شنیدن نظر مخاف خودتونو ندارین تایپک نزنید💙 کاربر گرامی اگه من جایی نظر دادم و خواستی ریپلای کنی و فاز دانشمند و انسان با ادب و فهمیده برداری  ریپلای نزن عزیز من ن من شمام ن شما من که طرز فکر و طرز انتقاد و پیشنهادمون یکی باشه اگه خوشت نسومد از کامنت من بدون در نظر گرفتن من نظر خودتو بده و بگذر ولی اگه باز با این حال ریپلای کردی نشون دهنده بی شخصیتی خودته پس اونموقعه منم یه بیشخصیت مثل خودت شدم و جوابتو با بی ادبی دادم ناراحت نشو چون تذکر داده بودم💙

اینکه کجا رفتم اسمشو یادم نیس 

ولی رفتم اونجا گفتم ک برا کارت ملی اومدم شناسناممو بردم بعد یه هزینه رو میدی بعد ازت عکس میگیرن و اثر انگشت بعد بهت یه کاغذ هم میدن