2777
2789

من داوطلب ازمون وکالتم ،چندروز پیش یه تیپ خوب و اراسته زدم رفتم پیاده روی قبلنا هم توی اداره ای کارشناس حقوقی بودم  ،جلوی در دادگاه یه اقای وکیلی بود خیلی نگاه میکرد سلام دادم بهش و احوال پرسی کردو بعد گفتش ک ببخشید من شمارو قبلنا جایی دیده بودم من گفتم قبلنا فلان اداره کار میکردم و گفت مجردی یا متاهل 

هی اصرار کرد بیا برسونمت و من سوارشدم توراه از ازمون صحبت کردیم و داشتم پیاده میشدم اصرار کرد شمارمو بزن زنگ بزن خلاصه تک زنگ زدم اومدم خونه زنگ زد گفت برای پیدا کردن کلاس واینها من هستم کمکت کنم و ،فردای این ماجرا همکار سابقم ک هم خدمتی این اقای وکیل بودن تماس گرفت و گفت این اقای وکیل زنگ زد بهم گفت خانم فلانی چرا از کار دراومده بیرون چجور دختریه شغل پدرش چیه  و فلان این وکیل ۳۹ سالشه من ۲۷ بنظرتون قصدش ازدواجه یانه ؟؟من ازش خوشم میاد بنظرتون من چیکار کنم؟؟کلا نظر بدین خاهرانه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبر کن ،ازت خوشش اومده ولی تو هیچ اقدامی نکن خودش ی مدت دیگه پا پیش میزاره .اگه جایی تو دیدش هستی خوش پوش و خوشبو و مودب و خوش برخورد باش خیلی عادی بگیر خودتو درذعین حال دلبری بکن

چرا به خودم زنگ نزده ،یعنی ازم بد گفتن

بهت زنگ میزد ازت میپرسید دختر خوبی هستی بیام بگیرمت؟ میگم من هفده سالمه ولی بعضی کاربرا با دو برابر سن من یه حرفای بچگونه ای میزنن ادم فشار میخوره

بهت زنگ میزد ازت میپرسید دختر خوبی هستی بیام بگیرمت؟ میگم من هفده سالمه ولی بعضی کاربرا با دو برابر ...

نه اسکل میگم چرا انقدر گیراییت پایینه ،پس سنت کمه ولش کن اصلا متوجه منظورم نشدی منظورم این نبود ک زنگ بزنه ازخودم بپرسه دختر خوبی هستی یانه ،میگم چرا زنگ نزد مثلا به بهونه آزمون و اینا بهم کلا حالمو بپرسه و..

نه اسکل میگم چرا انقدر گیراییت پایینه ،پس سنت کمه ولش کن اصلا متوجه منظورم نشدی منظورم این نبود ک زن ...

گلم سعی کن یجور رفتار کنی که اگه پیام داد یا زنگ زد فکر نکنه منتظر بودی

و اینکه احتمالا اون منتظر تو اینبار رزش راهنمایی بخوای

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.