2777
2789

نمیخواد شما هم مثل مامانم بیاید بگید نه کار تو‌ درسته و فلان ولی خدایی اگه جای من بودید حس عجیبی داشتین. همه هسن سالام موهاشون رنگ‌بلوند و طلایی روشن و  پیرسینگ دماغ  و لب و دوست پسر درحدی که شب باهاش برن بیرونو و..  سیگار و قلیون و کوفت زهر مار. من خودمم قبول دارم اینا کار درستی نیست اما تحت تأثیر قرار گرفتم احساس میکنم از جوونیم مثل اونا لذت نمیبرم. من فقط میرم مدرسه و میام فقط فقط هم با خانواده وقت میگذرونم چون دوستی ندارم. ظاهرمم خیلی سادس از آرایش کردن خوشم نمیاد. دوست ندارم موهامو زود رنگ کنم ولی جو اطرافیان باعث شده تحریک بشم.عکس های شیک و داف از خودم ندارم از پسرا بدم میاد و... . حداقل کاش با این تفاوت درسخون بودم. حتی درسخونم نیستم. نه این وری ام‌نه اون وری🤦هفده سالمه

منم همین حس رو دارم ولی نه بشدت تو . من ظاهری حس میکنم عقب هستم از بقیه . چون ظاهرم زیادی سادس

دوست دارم یه تغییر جزعی بدم یکم امروزی بشم ولی در اصل تغییر زیادی هم نکرده باشم نمیدونم چیکار ولی

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۱۰ سال ازت بزرگترم تا حالا موهامو رنگ نکردم حتی روز عروسیم یه خودت و بدنت احترام بزار تا وقتی مو سفید نشده چرا رنگش کنم

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
من ۱۰ سال ازت بزرگترم تا حالا موهامو رنگ نکردم حتی روز عروسیم یه خودت و بدنت احترام بزار تا وقتی مو ...

من خودم‌خوشم نمیاد اما یه طوری ام بین جمع اونا تو مدرسه تو اینستا و هرجای دیگه 

دوستاتون نرمال نیستن

اون اسمش جوونی کردن نیست

درسته شماهم دیگه خیلی یکنواخت گرفتی زندگیو 

باید تغییر های مثبت بدی توی زندگیت 

قلیون و پسر و ...جوونی کردن نیست

همون «اایزابل» هستم.

دوستاتون نرمال نیستناون اسمش جوونی کردن نیستدرسته شماهم دیگه خیلی یکنواخت گرفتی زندگیو باید تغییر ها ...

من خوب تو ایران گیر افتادم خیلی از تفریحاتی که دوست دارم پولش نیست.😁

من خودم‌خوشم نمیاد اما یه طوری ام بین جمع اونا تو مدرسه تو اینستا و هرجای دیگه

نه اصلا ولشون کن چیزی گفتن بگو من خودم رو همینجوری دوست دارم به جای آرایش دوتا کرم میخرم به پوستم میرسم به جای رنگ مو شامپو و ویتامین میخرم برای موهام اون دوستت مطمئن باشه بالای ۲۰ برسن میرن تو کار ژل و تزریق چون پوستشون داغون شده و موها آسیب دیده حالا باید خرج کنن

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

آخه وقتی خودم انتخاب کردم که سرم گرم درس و ...بشه چی بگم ؟😅البته باز تو دانشگاه وضعیت بهتر از مدرسه ست و همه جور آدمی پیدا میشه ولی خوب این تایپ آدما رو هم میبینم زیاد تحت تاثیر قرار نمیگیرم ...

آخه تا کی ؟بعدش چی 😅

You're all the things I've got to remember

من دوست دارم به پوستم برسم . پول ندارم

من مشکل اصلیم بی پولی هم هست تازه. این کارایی که میکننم پول میخواد. مثلا همینای که گفتم آیفون دارن همشون. من گوشیم سامسونگ جی هفته 🤣🤣🤣

من خوب تو ایران گیر افتادم خیلی از تفریحاتی که دوست دارم پولش نیست.😁

وا چه ربطی به ایران داره 

از یوتیوب استفاده کن 

زبان یاد بگیر مهارت و هنر یاد بگیر 

نقاشی یاد بگیر 

کلی کار میشه کرد 

خودتو گیر جبر جغرافیا ننداز

همون «اایزابل» هستم.

من ۲۲ سالمه خیلی به خودم میرسمو خرج میکنم ولی شاید باورت نشه تا حالا نه مو رنگ کردم نه ناخن کاشتم 

ناخنامم از اونایی که میکارن خیلی شیکتر و خشگلترو مرتب تره 

سوهان میکشم و لاک رنگ نود میزنم 

موهامم صاف و بلند 

دکتر پوست میرم 

ارایش ملایم میکنم و لیفت مژه انجام میدم لباس و عطر زیاد میخرم😂😍 لیزر و ورزش 

با همین چیزای ساده میتونی قشنگترین بشی 

مو رنگ کردن چیه 

من حتی ازدواج کنمم رنگ نمیکنم😁