2777
2789
عنوان

دلم میخاد جدا بشم

168 بازدید | 21 پست

همیشه مریضم. همیشه سردردم .همیشه معدم درد میکنه. و کلا حال خوبی ندارم. همسرمم کلافه شده از دستم. میگه همش مریضی .احساس میکنم با من اصن زندگی نکرده مریض داری کرده.احساس میکنم زندگیش بامن تباه شده. یه دختر ۲ ساله دارم. کل تایم پریود و تخمک گذاری مریضم هزار تا ازمایش دادم خوب بوده نه کم خونی ن چیزی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با همه اینها چرا بجای اون بنده خدا تصمیم میگیری اون دوستت داره که بقول خودت ازت پرستاری میکنه وگرنه خیلی راحت میتونست طلاقت بده

انشا: به نام خدا. آینه. از آینه پرسیدم نام نجات دهنده ام را و پاسخش این بود >پول< و از این تعجب کردم که چقدر هم فکر من است... درخواست دوستی قبول نمیکنم. اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم💕

با همه اینها چرا بجای اون بنده خدا تصمیم میگیری اون دوستت داره که بقول خودت ازت پرستاری میکنه وگرنه ...

همین امروز سردرد شدم میگه تو همش اینجوری.خسته شدم دیگه چیکار کنم

شاید اعصابت راحت نیس

بعد از شیر گرفتن دخترم هورمونام کلا بهم ریخت و قرص کابرگولین و دوفامد استفاده میکنم.

برای معده هم کلیدینیوم سی.

هر قرص اعصاب دیگه ای مسخورم بهم نمیسازه. دوبار اعصاب و روان و مغز و اعصاب رفتم

چرا دکتر اعصاب نمیری؟میدونی هر چی درد و مرض هست از اعصابه؟

رفتم. قرصاشو میخورم بهم نمیسازه بالا میارم. ۷ تا قرص عوض کردم هیچ کدوم نمیسازه. تپش قلب شدید میدن بهم. از طرفی قرص مسکن میخورم معدم درد میگیره. شیاف میزارم رودم درد میگیره فشارم میفته. باید انقدر درد بکشم تا خودش خوب شه

رفتم. قرصاشو میخورم بهم نمیسازه بالا میارم. ۷ تا قرص عوض کردم هیچ کدوم نمیسازه. تپش قلب شدید میدن به ...

کدوم شهری؟

دکتر خوب برو

اگه قرص بهت نمیسازه باید سر ۲۰ روز که مراجعه میکنی داروت رو عوض کنه

امکان نداره راه ندن بهت