2777
2789
عنوان

خانما خییییلی خوشحالم بیاین

647 بازدید | 54 پست

خاستم خوشحالیمو با شما تقسیم کنم بعد از یک سال قطع رابطه همسرم با خانوادم امشب به صورت خود جوش گفت پاشو بریم خونتون خدایا شکرت خییییلی خوشحالم

گفتم ببینمت شاید که ازسرم دیووانگی رود.......زان دم که دیدمت دیووانه ترشدم دیووانه ترشدم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره خییییلی خوب بود پسرم کلی بازی کرد سربسر باباش گذاشت هی میگفت داییی بابا یعنی دایی ببین بابام اومده یه ذوقی کرده بود

گفتم ببینمت شاید که ازسرم دیووانگی رود.......زان دم که دیدمت دیووانه ترشدم دیووانه ترشدم  

خیلی ممنون بچه ها من خاهری ندارم تواین شهرم جز پدر مادرم هیشکیو ندارم سر لج ولجبازی قهر بودن نه اونا میومدن نه شوهرم میرفت خودم میرفتم ومیومدم

خدارو شکر .حسابی هندونه بزار بغل شوهرت و بهش مهربونی‌کن‌

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.