2777
2789

ببینید مهر ماه هشت میلیون پول نیاز داشتم رفتم یه فرش پادری خریدم برای خودم ببافم بفروشم بعد تموم شد دوباره همین کار و بکنم، میله فرش و چاقو و اینا مال صاحب مغازه بود نخریده بودم امانت داده بود به مدت چهل روز...

من از طرفی برداشتم کار گوشیمو شروع کردم پیج زدم و سرم گرم شد و فقط چند لای این فرش و بافتم چند هفته پیشم صاحب مغازه زنگ زد ابزارشو میخواد، از اون موقع دستمو تیز کردم ولی خب از طرفی هم پیجم مونده هم پول لازمم..

الان تمرکزمو بذارم فرش و تموم کنم بفروشمش مشکلم حل میشه به پول میرسم..

ولی از طرفی پیجمم مونده اگه تولید محتوا کنم دو سه ما ده برابر فرش پول درمیارم ولی سر دو راهی موندم هیچ کدومو نمیتونم جلو ببرم😭🤦🏻‍♀️

چهارمین کاربریمه تازه وارد نیستم😁 تو نی نی سایت سلیطه بازی مهم نیست چون عین این بچه مدرسه ایا میری نی نی یار و تگ می‌کنی ، حضوری این کارارو میکردی بهت نشون می‌دادم سلیطه واقعی کیه😉 اگه چرت و پرت گفتی ولی من چیزی نگفتم علتش اینه مریضای تیمارستان قابل ترحمن نه قابل تفکر😂🔥

اینکه دو سه ماهه در میاری رو مطمعنی یا از رو هوا میگینمیتونی کنار هم هندل شون کنی؟ اگه حد قابل توجهی ...

نهه مطمئنم دو سال روش زمان گذاشتم تا آموزش ببینم

میخوام هندلشون کنم نمیشه وقت کم میارم

چهارمین کاربریمه تازه وارد نیستم😁 تو نی نی سایت سلیطه بازی مهم نیست چون عین این بچه مدرسه ایا میری نی نی یار و تگ می‌کنی ، حضوری این کارارو میکردی بهت نشون می‌دادم سلیطه واقعی کیه😉 اگه چرت و پرت گفتی ولی من چیزی نگفتم علتش اینه مریضای تیمارستان قابل ترحمن نه قابل تفکر😂🔥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.