2777
2789
عنوان

بگید چیکار کنم توروخدا

133 بازدید | 14 پست

امشب واسه همیشه با عشقم ک نامزدمه و عاشق کشته هم بودیم بهم زدیم اصلا حالم خوب نیست و واسه همیشه قرارمون براین شد جدا بشیم😢😢😢😢

چندین ساله ک عاشق هم هستیم و اخرش با وجود نارضایتی خانواده ها بهم رسیدیم ولی نشد ک بشه هی سنگ انداختن جلو پامون هی پرمون کردن.

دیگه ن کششی برامون موند ن اعصابی ن روحیه و ذوقی همش دعوا بحث 😢😢😢😢

اخرشم با کلی گریه دعوا ناراحتی امشب جدا شدیم حرفای خیلی بدی بیمون رد بدل شد.

خیلی داغون شدم چن مدته و خیلییییییییی روحیه و ذوقم از بین رفته افسردگی گرفتم مرض اعصاب گرفتم میدونم ک منطق بر اینه ک تموم بشه صلاح خودمه ک تموم بشهه.

ولی اخه چجوری فقط کمکم کنین فراموشش کنم وگرنه زندگیم خیلی بدتر میشه. بگین چیکارا کنم توروخدا هرکی ک میدونه بگه😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بر اساس تجربه که ۳ سال و نیم با یکی بودم و خاطره هایی باهم داشتیم که فراموش کردنش نابود میکرده ادمو ولی من ازش جدا شدم بهت میگم

تمام چیزایی که ازش تو گوشیت داریو پاک کن

خطتو عوض کن

اگه دوست مشترک دارین با اون دوستا قطع ارتباط کن

به بدیاش فکر کن به این فکر کن درسته جدایی دردناکه ولی اگه میموند هم هیچی درست نمیشد و همه چی بدتر میشد 

میدونم سخته ولی جلوی خودتو بگیر ازش متنفر شو یاد حرفای بدش بیوفت یاد کاراش بیوفت

مجبوری با این قضیه کنار بیای و ازت خواهش میکنم تحت هیچ شرایط و دلتنگی سمتش نرو

وقتی این همه جنگ و دعوا و مشکلات داشتین فکر نکن بعدا درست میشده یا میرفتین سر خونه زندگیتون درست میشده

اتفاقا صدبرابر بدتر میشد و با یه بچه طلاق میگرفتی برمیگشتی خونه بابات .

خودتو سرزنش نکن خودتو مقصر ندون

تو به اندازه کافی تلاش کردی و موندی ولی دیگه هیچ فایده ای نداشته

چکش نکن

پیگیرش نشو

هیچ غلط خاصی نمیکنه که تو ازش بی خبر بمونی

بچسب به خانوادت قسم میخورم خانوادت خوبتو میخوان خانوادت تنها ناجی تو هستن حتما یه چیزی میدونستن که مخالف بودن

پسر مردم به دردت نمیخوره خانوادتو دوست داشته باش بهترین ازدواج رو هم میکنی 

منم تو این اوضام از اینور فشار امتحاناتو داررم از اینورم با عشقم کات کردیم امروز

خیلی سخته خیلییییی نمیدونم چجوری خودمو سر گرم کنم ولی تا حد مرگ هم دلم ازش شکسته😢😢

چکش نکنپیگیرش نشوهیچ غلط خاصی نمیکنه که تو ازش بی خبر بمونیبچسب به خانوادت قسم میخورم خانوادت خوبتو ...

این حرفت ک گفتی هیچ غلط خاصی نمیکنه ک ازش بیخبر باشم خیلی خوب اومد برام از صبح چن بار آنلاین بودنشو چک کرده بودم ولی الان ک خوندم حرفتو کلا بستم برنامه هارو .

ازاین حرفا بیشتر بزن ، تنها حرفی بود ک برام خوب اومد حالمو عوض کرد ، اجرت با خدا

بر اساس تجربه که ۳ سال و نیم با یکی بودم و خاطره هایی باهم داشتیم که فراموش کردنش نابود میکرده ادمو ...

وای چقد حرفات خوبه. خدا خواسته دلتو بهت بده .

دقیقا باید همین کارارو بکنم مرسی اززززت ک تجربتو بهم گفتی

سلام عزیزم خوبی از خدا برات میخام بهترین شوهر نصیبت بشه حس شیشم داشتی یادمه مبشه یه سوال بپرسم خصوصی ...

سلام درسته حس ششم دارم ولی باور کنین الان اصلا حالم خوب نیس سخته از ادمی ک سال عا عاشقش بودی جدا بشی😞 حتما یکم خودمو جم جور کنم جواب کامنتتون میدم

سلام درسته حس ششم دارم ولی باور کنین الان اصلا حالم خوب نیس سخته از ادمی ک سال عا عاشقش بودی جدا بشی ...

باشه گلم نمیخوام اذیتت بکنم هر وقت اوکی بودی درخواستم قبول بکن برات دعا میکنم حالت خوب بشه زود و خدا هواتو داشته باشه همیشه

این حرفت ک گفتی هیچ غلط خاصی نمیکنه ک ازش بیخبر باشم خیلی خوب اومد برام از صبح چن بار آنلاین بودنشو ...

قربونت برم عزیزدلم میدونم دست خودت نیست درکت میکنم

ولی چک میکنی که چی بشه مثلا؟؟ خب فهمیدی ساعت چند آنلاین شده که چی بشه؟ خب فهمیدی استوری چی گذاشته یا چیکار میکنه که تهش چی بشه ؟ با این چیزا میخوای زندگیتو بگذرونی؟؟ باور کن دنیا همونه آسمون به زمین نیومده به زندگیت ادامه بده میدونم دلتنگش میشی میگی کاش برگردیم باهم یاد خاطراتتون میوفتی ولی بدی هاشو به یادت بیار و به یاد بیار که باهم موندن شما هیچ فایده ای نداشته و صدسال هم کنار هم میموندین خوشبخت نمیشدین ممکن بود با اتفاقای بدتری جدا بشید. فکر کردی فقط خودت عاشق شدی؟ فقط خودت جدا شدی و حالت بده؟ نه ماهم همه این روزارو گذروندیم هرکسی به نحوی

تنها چیزی که به من کمک کرد زودتر فراموشش کنم این بود تونستم جلوی خودمو بگیرم وقتی دلتنگش میشدم یه حسی بهم میگفت برو بهش پیام بده برو یه کاری کن برگرده برو چکش کن . ولی با خودم فکر میکردم خب مثلا برگشت بعدش قراره چی بشه؟؟ هیچی همه چی از اونی که بوده بدتر میشه و قرار نیست من حس و حال خوبی با این ادم داشته باشم

عزیزم هرموقعه نیاز داشتی باهام حرف بزنی پیام بده بهم🙂

قربونت برم عزیزدلم میدونم دست خودت نیست درکت میکنمولی چک میکنی که چی بشه مثلا؟؟ خب فهمیدی ساعت چند آ ...

فداتشم جانم واقعا تنها چیزی ک ارومم میکنه همین حرفای توعه چون تجربه داشتی و تونستی از پسش بربیای و تموم حسا و دردامو میتونی درک کنی. ممنونم ازت خدا عوضشو بهت بده🌷🙏🏼